Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik eLearning Suite downloaden en installeren?

eLearning Suite is in de meeste landen niet langer verkrijgbaar. Adobe Captivate 9 is de dé eLearning-oplossing van Adobe. Meer informatie over verschillende aankoopopties voor Captivate.

Waarom wordt eLearning Suite niet gedownload?

In dit artikel vindt u oplossingen voor de fout 'Kan het gedownloade bestand niet openen'. Voor het oplossen van andere downloadproblemen met eLearning Suite raadpleegt u deze handleiding bij het oplossen van downloadproblemen.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik eLearning Suite op een andere computer installeren?

U kunt eLearning Suite-apps op twee computers installeren. Als u een eLearning Suite-app op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de andere computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Adobe-toepassingen.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Algemene vragen

Hoe kan ik beginnen?

Raadpleeg Aan de slag met Adobe eLearning Suite voor meer informatie over apps en belangrijke workflows van eLearning Suite.

Waar kan ik hulp vinden voor het oplossen van problemen?

Zie Veelvoorkomende problemen | Adobe eLearning Suite 6 voor meer informatie over bekende problemen en tips voor het oplossen van problemen.

Kan ik een tekst-naar-spraak-conversieprogramma voor andere talen ophalen?

Ja. Als u een upgrade uitvoert naar Adobe Captivate 5, krijgt u extra stemmen in het Duits, Frans en Engels (Brits). U kunt ook de stemmen gebruiken die zijn geïnstalleerd met het besturingssysteem Zie Tekst-naar-spraak-conversieprogramma voor verschillende talen.