Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

eLearning Suite is in de meeste landen niet langer verkrijgbaar. Adobe Captivate 9 is de dé eLearning-oplossing van Adobe. Meer informatie over verschillende aankoopopties voor Captivate.

In dit artikel vindt u oplossingen voor de fout 'Kan het gedownloade bestand niet openen'. Voor het oplossen van andere downloadproblemen met eLearning Suite raadpleegt u deze handleiding bij het oplossen van downloadproblemen.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt eLearning Suite-apps op twee computers installeren. Als u een eLearning Suite-app op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de andere computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Adobe-toepassingen.

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Algemene vragen

Raadpleeg Aan de slag met Adobe eLearning Suite voor meer informatie over apps en belangrijke workflows van eLearning Suite.

Zie Veelvoorkomende problemen | Adobe eLearning Suite 6 voor meer informatie over bekende problemen en tips voor het oplossen van problemen.

Ja. Als u een upgrade uitvoert naar Adobe Captivate 5, krijgt u extra stemmen in het Duits, Frans en Engels (Brits). U kunt ook de stemmen gebruiken die zijn geïnstalleerd met het besturingssysteem Zie Tekst-naar-spraak-conversieprogramma voor verschillende talen.