Lees dit artikel om te leren hoe u problemen oplost wanneer u geen e-mails over abonnementen hebt ontvangen.

Opmerking:

De volgende inhoud geldt alleen voor de gebieden NA, APAC en EMEA.

Adobe stuurt e-mails in verschillende omstandigheden. Hiertoe behoren:

• U hebt gevraagd of Adobe uw lidmaatschapswachtwoord naar u wil e-mailen.
  • U heeft een aankoop gedaan in de Adobe-winkel of op een ander eCommerce-systeem van Adobe.
  • U heeft een case ingediend op het Adobe-ondersteuningsportal.
  • U heeft een PDF geconverteerd via Create Adobe PDF Online.
  • Voor een gehoste service op Adobe.com moet u uw e-mailadres verifiëren.
  • Herinneringen voor automatische verlenging.*

* E-mails die 30 dagen voor het verlopen van uw abonnement worden verstuurd of wanneer een nieuwe factuur voor uw abonnementsbetalingen wordt gestuurd.

Voordat u problemen gaat oplossen, moet u echter zorgen dat uw Adobe-account is toegewezen aan uw e-mailadres om e-mailberichten te ontvangen. Als u wilt valideren of het toegewezen e-mailadres goed is, raadpleegt u Problemen met Adobe ID en aanmelding oplossen en Uw Adobe ID-account beheren

Tips voor het oplossen van problemen

Gebruik de volgende tips om problemen op te lossen wanneer u geen Adobe-mail ontvangt.

Uw e-mailadres verifiëren

Volg de onderstaande stappen om te controleren of Adobe het juiste e-mailadres voor u heeft:

1. Tekenininuw Adobe-account. Lees Een lidmaatschap verlengen voor informatie over toegang tot uw verlengde abonnementsaccount. Ga naar Uw huidige lidmaatschap beheren voor informatie over uw huidige account.

Adobe-account
  2. Klik op de tab Account. Voor informatie over uw accountgegevens herstellen, opnieuw instellen, uw wachtwoord herstellen en uw mail-ID aan uw account toewijzen, raadpleegt u Problemen met uw Adobe-account oplossen.

Tab Accountinstellingen
  3. Bevestig onder Adobe ID dat uw e-mailadres juist is. Is dit niet zo, geef dan een ander adres op. Als uw nieuwe e-mailadres niet wordt geaccepteerd of als Adobe een onjuiste mail-ID heeft geprobeerd te verifiëren in plaats van de werkelijke ID, leest u Kan e-mail niet openen.

Voor informatie over toegang tot uw Adobe ID leest u Uw Adobe-account beheren.

Mailboxinstellingen

Mappen met massa- of spammail controleren

Zoek in uw mappen met massa- of spammail naar de e-mail van Adobe. Uw mailbeheerder of mailprogramma heeft deze mappen mogelijk automatisch voor u ingesteld, en filters kunnen e-mailberichten naar deze mappen verplaatsen zonder uw medeweten.

Let op de volgende e-mailadressen van Adobe:

AGSW1@ADOBE.COM
AccountAbuse@adobe.com
Audit@adobe.com
Escalations@adobe.com
Ops@adobe.com
Playground@adobe.com
Trial@adobe.com
Vetting@adobe.com
abuse@adobe.com
admin@adobe.com
adobeauthorizations@adobe.com
adobeauthorizations@adobe.net
adobecare@adobe.net
adobeconnect_trials@adobe.com
adobeconnect_trials@adobe.net
adobeinfo@adobe.com
adobeupd@adobe.com
adobeupd@adobe.net
assist@adobe.com
auto@adobe.com
caonguye@adobe.com
ccproductupdates@adobe.com
connectadmin@acrobat.com
creativesdk@adobe.net
custsupp@adobe.com
directordownload@adobe.com
directordownload@adobe.net
eng@adobe.com
fps@adobe.com
hendrix@adobe.com
message@adobe.com
message@adobe.net
noreply@acrobat.com
noreply@adobe.com
noreply@adobe.net
noreply@adobecslive.com
noreply@adobestandout.com
noreply@creativecloud.com
noreply@photoshop.com
noreply_adobestory@adobe.com
noreplycseb@adobe.com
partners@adobe.com
partners@adobe.net
reply@adobe.com
reply@adobe.net
storemanager@adobe.com
storemanager@adobe.net
suppnr@adobe.com
support@adobe.com
support@adobe.net
support_noreply@adobe.com
support_noreply@adobe.net
syndication@adobe.com
technologypartners@adobe.com
technologypartners@adobe.net
trainingpartners@adobe.com

Vraag uw e-mailbeheerder om meer informatie over de mappen met ongewenste en massamails, of raadpleeg de Help-bestanden van uw e-mail programma.

Spamblokkers uitschakelen

Het e-mailsysteem van Adobe werkt niet met bepaalde antispamsoftware, zoals software die methoden voor automatisch antwoord of controle gebruikt om ongewenste e-mail te blokkeren. Schakel de software tijdelijk uit en wacht tot e-mail aankomt.

Als uw organisatie spamapparaten of -toepassingen heeft, moet u ervoor zorgen dat deze zijn geconfigureerd om e-mail van Adobe en Amazon Web Services toe te staan.

Opmerking:

Als u een e-mail van Adobe als spam markeert, heeft dit op vele e-mailservers tot gevolg dat alle verdere e-mails van Adobe automatisch rechtstreeks naar uw spammap gaan.

Het e-maildomein Adobe.com toevoegen aan uw adresboek

Wanneer het domein Adobe.com in uw adresboek staat, kunt u e-mailberichten van Adobe ontvangen.

Uw e-mailbeveiligingsinstellingen controleren

Soms kan een hoge beveiligingsinstelling voor uw e-mail e-mailberichten van Adobe blokkeren. Stel de instelling op Gemiddeld of Gemiddeld-Hoog aan.

Contact opnemen met uw e-mailbeheerder

Als u de e-mail van Adobe niet hebt ontvangen, controleer dan bij uw e-mailbeheerder wat de beschikbare schijfruimte van uw server is. Mogelijk is deze vol. Het is ook mogelijk dat uw e-mailbeheerder de mailserver van Adobe aan de 'witte lijst' van uw bedrijf moet toevoegen. Daarbij moeten de volgende IP-adressen en subnetten worden gebruikt:

• 64.18.0.0/20
  • 207.126.144.0/20
  • 207.171.162.174
  • 216.104.214.90
  • 216.104.212.91
  • 216.104.212.92
  • 216.104.212.93
  • 216.104.212.94
  • 216.104.212.104
  • 216.104.212.105
  • 54.240.14.29
  • 54.240.14.30
  • 54.240.27.170
  • 54.240.27.171

Een ander e-mailadres proberen

Wijzig uw e-mailadres door de stappen in oplossing 1 te volgen. Of, wijzig uw e-mailadressen op de pagina Uw accountgegevens bewerken door op Wijzigen te klikken. Voor meer informatie over de manier waarop u uw e-mailadres kunt wijzigen, leest u Een ander e-mailadres proberen.

Contact opnemen met Adobe Support

Als u nog steeds geen e-mails kunt ontvangen, kunt u contact opnemen met de klantenservice om te controleren of uw e-mailadres goed in de database van Adobe staat.