UserVoice gebruiken om nieuwe functies aan te vragen en fouten te melden

Adobe Systems ontvangt graag feedback van gebruikers en heeft de volgende UserVoice-sites geïmplementeerd om functieverzoeken en foutrapporten te verzamelen.

Acrobat DC

Adobe Portfolio

Adobe Sign

Adobe Aero

Adobe Bridge

Creative Cloud Assets

Adobe Dimension

Adobe Dreamweaver

Video- en audio-apps van Adobe  Zie Hulp voor specifieke functies en bugs voor video- en audio-apps.

Adobe Fresco

Adobe Illustrator

Adobe InDesign

Adobe Photoshop Camera

Adobe Spark

Adobe XD

Creative Cloud-desktopapp

Opmerking:

Alle feedback die u met Adobe deelt, is vrijwillig en u geeft Adobe het recht om uw feedback zonder beperkingen te gebruiken. Het gebruik van UserVoice moet aan de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Adobe voldoen.

Zijn de Adobe Support Community en de UserVoice gelijk of anders?

Via de Adobe Support Community kunt u in contact treden met de community van Adobe-gebruikers en -experts voor uitleg van bestaande Adobe-functies en -workflows. Ze kunnen u ook helpen met tips en trucs om uw taken efficiënter uit te voeren.

UserVoice is een extern platform dat Adobe gebruikers aanbiedt om functieverzoeken en foutrapporten bij de productteams voor klanten in te dienen.

Zinvolle feedback indienen met behulp van UserVoice

Volg de onderstaande instructies wanneer u Adobe Systems feedback geeft met functieverzoeken en foutrapporten. Typ voor beide functies of foutrapporten de trefwoorden voor uw inzending in het tekstveld voor de indieningstitel om een ​​zoekopdracht in reeds ingediende verzoeken te starten. Als een andere gebruiker hetzelfde of een soortgelijk verzoek heeft ingediend, upvote hun verzoek dan en voeg uw eigen opmerkingen toe in plaats van een duplicaatverzoek in te dienen.

Bij het aanvragen van een nieuwe functie

1. Geef een korte, duidelijke beschrijving wanneer u een nieuw idee invoert.
  2. Selecteer de meest toepasselijke categorie in de vervolgkeuzelijst Categorie. Adobe kan uw inzending dan sneller classificeren en analyseren en hierop reageren.
  3. Voer een beschrijving van de functie in. Het kan ons helpen als u aangeeft wat voor gebruiker u bent (bijvoorbeeld redacteur, ontwerper, fotograaf, enz.) en wat u denkt te kunnen bereiken met de functie waarom u vraagt.  (“Ik ben een [gebruikerstype] en ik wil graag [functie], zodat ik [gewenste resultaat].”)
  4. Als specifieke workflows of hardwareconfiguraties van toepassing zijn, beschrijf deze dan.
  5. Voeg indien mogelijk een afbeelding of een korte video toe om ons te helpen uw verzoek beter te begrijpen.

Bij het melden van een fout

1. Selecteer de meest toepasselijke categorie in de vervolgkeuzelijst Categorie. Adobe kan uw inzending dan sneller classificeren en analyseren en hierop reageren.
  2. Geef een gedetailleerde samenvatting van de fout. “Premiere Pro crasht vaak” is niet specifiek genoeg. "Telkens wanneer ik in een tijdlijn op een clip klik met het effectvenster geopend, crasht Premiere Pro" is nuttiger.
  3. Zeg ons welk gedrag of resultaat u wilde en welk gedrag of resultaat u kreeg. Nogmaals, wees specifiek.
  4. Zeg ons of deze fout maar één keer optrad, of dat u deze na de eerste keer kon reproduceren.
  5. Geef op welke versie/versies van onze toepassingen u gebruikt (kopieer het versienummer uit het vak Over van het product), evenals die van alle relevante toepassingen van derden.
  6. Geef ons alle details van het systeem waar de problemen optraden: hardwaremodel, besturingssysteem, besturingssysteemversie, enzovoort.
  7. Geef ons gedetailleerde, stapsgewijze instructies om het probleem te reproduceren (schermafbeeldingen of een filmpje van de handelingen op het scherm helpen echt). Als u de daadwerkelijke stappen die u hebt genomen niet kunt geven, geef ons dan alle details die u zich herinnert of die u hebt opgemerkt met betrekking tot het probleemgedrag.