Lijst van compatibiliteitsproblemen met Adobe Creative Cloud-producten op macOS 10.12 (Sierra)…

Adobe heeft de nieuwste versies van Adobe Creative Cloud-toepassingen getest op betrouwbaarheid, prestaties en gebruikerservaring wanneer deze zijn geïnstalleerd op Intel-systemen met macOS Sierra (versie 10.12). De nieuwste versies van alle Creative Cloud-producten zijn compatibel.

Is Adobe op de hoogte van problemen, fouten of ongewone gebruikerservaringen bij het gebruik van Creative Cloud-toepassingen of Adobe Acrobat®-producten met macOS Sierra?

We zijn op de hoogte van enkele problemen die gebruikers kunnen ervaren na een upgrade naar macOS Sierra (10.12). We zijn druk bezig om deze problemen in een toekomstige versie op te lossen.

Meer informatie:

Zijn er updates vereist voor Adobe Creative Cloud-toepassingen voor compatibiliteit met macOS Sierra?

Nee, op dit moment niet.

Hoe kan ik problemen melden?

Als er problemen optreden, rapporteer deze dan via het formulier voor foutmeldingen.

Ik gebruik verschillende invoegtoepassingen en apparaatstuurprogramma's met mijn huidige versie van Creative Cloud-toepassingen. Werken deze nog met macOS Sierra?

We raden klanten aan om de ontwikkelaars van invoegtoepassingen te raadplegen over mogelijke compatibiliteitsproblemen voordat u een upgrade naar macOS Sierra uitvoert. We adviseren klanten bovendien om hun eigen tests uit te voeren op een partitie die niet voor productiedoeleinden wordt gebruikt, om te controleren of hun huidige hardware en stuurprogramma's werken met het nieuwe besturingssysteem.

Biedt Adobe technische ondersteuning voor producten op macOS Sierra?

Adobe biedt ondersteuning aan klanten met macOS Sierra overeenkomstig ons standaardbeleid voor klantenondersteuning. Ga naar de ondersteuningspagina voor aanvullende informatie over onze ondersteuningsprogramma's.

Zijn de proefversies van afzonderlijke producten compatibel met macOS Sierra?

Ja. Als een volledige versie van een product compatibel is met macOS Sierra, is de proefversie van dat product ook compatibel. Bekende problemen die in dit document worden beschreven, gelden ook voor de proefversies.