Mettle Skybox plug-ins - Veelgestelde vragen/FAQ

Samenvatting

Op 21 juni 2017 heeft Adobe Mettle SkyBox 360/VR plug-ins aangeschaft. Deze plug-ins zijn momenteel beschikbaar als onderdeel van de CC 2018-versie van Creative Cloud die is uitgebracht op 18 oktober 2017. Om toegang te krijgen tot deze plug-ins in Premiere Pro, selecteert u Effects > Video Effects > Immersive Video of   Effects and Presets  > Immersive Video in After Effects. Zie Immersive Video voor meer informatie.

Als u een oudere versie van After Effects of Premiere Pro hebt en bestaande projecten wilt voltooien, blijven de Mettle SkyBox plug-ins werken tot april 2018. Als u deze plug-ins wilt downloaden, volgt u de onderstaande instructies.

Veelgestelde vragen

Nee, deze plug-ins zijn alleen compatibel met Premiere Pro en After Effects.

Nee, deze plug-ins zijn alleen compatibel met deze versies van Premiere Pro en After Effects.

• Adobe Premiere Pro CS6
  • Adobe Premiere CC 2014
  • Adobe Premiere Pro CC 2015
  • Adobe Premiere Pro CC 2015.3
  • Adobe Premiere Pro CC 2017

Voor Premiere Pro, zie Systeemvereisten | Premiere Pro en voor After Effects, zie Systeemvereisten | After Effects

Opmerking:

Werk uw GPU-stuurprogramma's bij voordat u SkyBox plug-ins installeert, rechtstreeks vanaf de site van de leverancier (NVIDIA, AMD enzovoort). Dit wordt aanbevolen voor soepele VR-workflows tijdens het gebruik van deze plug-ins.

1. Klik hier om het volledige pakket Skybox 360/VR plug-ins te downloaden.

2. Pak het archief uit.

3. U ziet drie .pkg-bestanden die beschikbaar zijn voor macOS, en drie .exe-bestanden die beschikbaar zijn voor Windows OS.

• skybox-suite-ae
    • skybox-suite-pr
    • skybox-vrplayer
  4. Dubbelklik op de respectievelijke bestanden om de plug-ins één voor één te installeren.

5. Kies de gewenste componenten en hef de selectie op van de componenten die u niet wilt installeren.

6. Klik op Installeren om de installatie te starten.

7. Klik op Volgende en vervolgens op Voltooien om de installatieprocedure te voltooien.

Voor Premiere Pro CC 2017:

• Windows: C:\Program Files\ADOBE\Adobe Premiere Pro CC 2017\Plug-Ins\Common. VR Player wordt geïnstalleerd op C:\Program Files\ADOBE\Common\Plug-ins\7.0\MediaCore\Mettle.
  • macOS: MAC HD > Applications>Adobe Premiere Pro CC 2018 > Adobe Premiere Pro CC 2018.app. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Toon pakketinhoud > Plug-ins > Common.VR Player wordt geïnstalleerd in MAC HD > Library > Application Support > ADOBE > Common/Plug ins > 7.0 > MediaCore > Mettle.

Voor After Effects CC 2017:

• Windows: C:\Program Files\ADOBE\Adobe After Effects CC 2017\Support Files\Plug-ins\Effects.
  • macOS: MAC HD > Applications > Adobe After Effects CC 2017 > Plug-ins > Effects > Mettle.
Opmerking:

Voor CC 2018 wordt VR Player niet meer in MediaCore geïnstalleerd.

Neem contact op met de ondersteuning van Adobe voor VR-gerelateerde problemen met de CC 2018-versies van Premiere Pro en After Effects. Neem contact op met Mettle Support voor ondersteuning met betrekking tot alle eerdere versies van Premiere Pro en After Effects.