Als je probeert te publiceren op Adobe Stock of andere sociale media, zoals YouTube, Facebook, Vimeo, Twitter, Stock en Behance, verschijnt de foutmelding Niet aangemeld

Dit probleem blijft zich voordoen, ongeacht de inlogstatus in de instellingen voor exporteren of delen.

Tussenoplossing

Voor publicatiebestemmingen zoals YouTube, Facebook, Vimeo, Twitter, Stock en Behance, slaat Adobe de inloggegevens van uw account als tokens op in Sleutelhangertoegang (Mac) of in Referentiebeheer (Windows).

Ga als volgt te werk om uw aanmeldstatus te behouden:

Op Mac

1. Ga naar Programma's > Hulpprogramma's > Sleutelhangertoegang.

2. Zoek naar wachtwoorden die beginnen met com.adobe.publish.token.

Opmerking:

Elke publicatiebestemming wordt afgesloten door een afkorting aan het einde van de naam. Inloggegevens voor YouTube worden bijvoorbeeld opgeslagen als com.adobe.publish.token.ytb3.

3. Klik met de rechtermuisknop op het token dat de aanmeldstatus niet behoudt en selecteer Verwijderen in het pop-upmenu.

4. Sluit Sleutelhangertoegang.

5. Start de Adobe-app opnieuw en meld u aan bij de publicatiebestemming.

Tokens verwijderen uit Referentietoegang

Op Windows

1. Ga naar Start > Configuratiescherm > Gebruikersaccounts > Referentiebeheer.

2. Ga naar het tabblad Windows-referenties.

3. Zoek naar wachtwoorden die beginnen met com.adobe.publish.token.

Opmerking:

Elke publicatiebestemming wordt afgesloten door een afkorting aan het einde van de naam. Inloggegevens voor YouTube worden bijvoorbeeld opgeslagen als com.adobe.publish.token.ytb3.

4. Selecteer het vereiste token dat de aanmeldstatus niet behoudt en breid deze uit. Klik op Verwijderen.

Opmerking:

Sommige bestemmingen hebben meerdere tokens. Zorg er bij een bepaalde bestemming voor dat alle bijbehorende tokens worden verwijderd.

5. Sluit Referentiebeheer.

6. Start de Adobe-app opnieuw en meld u aan bij de publicatiebestemming.

Tokens verwijderen uit Referentiebeheer.