De sneltoets spatie-Cmd in macOS Sierra start zowel Siri als het Gereedschap Inzoomen. Hier ziet u hoe u dit probleem kunt oplossen.
Betrokken toepassingen Betrokken OS-versies
Adobe Photoshop, Adobe XD, InDesign, Animate, en Photoshop Elements macOS Sierra (versie 10.12)

Probleem

Op macOS Sierra (10.12) start de sneltoets spatie-Cmd zowel Siri als het Gereedschap Inzoomen.

Tussenoplossingen

Wijzig de sneltoets voor Siri. Volg hiervoor de stappen in dit Apple-ondersteuningsdocument: