Dette dokumentet inneholder instruksjoner for Acrobat XI. Hvis du bruker Acrobat DC, kan du se Hjelp for Acrobat DC.

Acrobat Opprett PDF-utvidelsen brukes til å konvertere nettsider til PDF. Aktivering av utvidelsen legger til Acrobat PDF Creation-verktøylinjen og hurtigmenyalternativene for å konvertere fullstendige nettsider, koblinger eller merket innhold til PDF.

Slik aktiverer du Acrobat Opprett PDF-utvidelsen i Firefox:

1. Start Mozilla Firefox.

2. I Windows trykker du ALT-tasten for å vise Firefox-menylinjen. På Mac er den allerede der.

3. Gå til Verktøy -> Utvidelser.

4. Utvidelsesbehandlingen vises. Velg Utvidelser i ruten til venstre. En utvidelse med navnet Adobe Acrobat – Opprett PDF vises som deaktivert når en Slå på-knapp ved siden av (som vist i skjermbildet nedenfor).

Firefox-utvidelser
  5. Klikk Slå på for Adobe Acrobat – Opprett PDF-utvidelsen.

6. Start Firefox på nytt.

Verktøylinjen for Opprett PDF-utvidelsen og alternativene for hurtigmenyen er nå aktivert (som vist i skjermbildet nedenfor). Bruk dem til å konvertere nettinnhold til PDF.

Utvidelse aktivert
Opprett PDF-alternativer