Hvorfor et varsel om Flash Player?

Du må ha Flash Player for å vise Flash-innhold i PDF-filer, PDF-porteføljer og andre funksjoner. Adobe Reader og Acrobat inneholder ikke lenger Flash Player, og funksjoner som krever Flash bruker nå den lokale versjonen av Flash som finnes på maskinen. Denne nye strategien lar brukere og administratorer håndtere Flash Player-oppdateringer uavhengig av Acrobat-produktoppdateringer.

Flash Player installeringer for sluttbrukere

1. Høyreklikk og last ned installasjonsprogrammet for Flash Player:
  2. Velg Lagre kobling som eller Lagre mål som for å laste ned installasjonsprogrammet til datamaskinen.
  3. Angi en plassering for installasjonsprogrammet (for eksempel skrivebordet), og klikk på Lagre.
  4. Gå til installasjonsprogrammet.
  5. Dobbeltklikk for å starte installasjonen.

Flash Player installeringer for IT

IT-administratorer for virksomheter må laste ned et installasjonsprogram som er egnet for distribusjon i organisasjonen, ved å starte her: Distribuere Adobe Flash Player.

Systemkrav for Flash Player