Bruk Sporing til å styre skjemaer du har distribuert eller mottatt. Med Sporing kan du vise og redigere plasseringen til svarfilen, følge med på hvilke mottakere som har svart, legge til flere mottakere, sende e-post til alle mottakerne og vise svarene for et skjema.

Spore skjemaer

1. Velg Verktøy > Skjemaer > Spor.

2. Utvid Skjemaer i det venstre navigasjonspanelet.

3. Velg et skjema, og gjør ett av følgende:

• Hvis du vil vise alle svar for et skjema, klikker du Vis svar.

• Hvis du vil endre plasseringen til svarfilen, klikker du Rediger filplassering under Plassering av svarfil.

• Hvis du vil vise originalskjemaet, klikker du Åpne originalskjema.

• Hvis du vil sende skjemaet til flere mottakere, klikker du Legg til mottakere.