Adobe Acrobat Pro inneholder avanserte trykkeriarbeidsverktøy som muliggjør en fullstendig Adobe PDF-arbeidsflyt for fargeutskrift med høy kvalitet. Du finner trykkeriarbeidsverktøyene på Trykkeriarbeid-panelet i verktøyruten.

Trykkeriarbeid-panel
Trykkeriarbeid-panel

Åpne Trykkeriarbeid-panelet

1. Hvis Trykkeriarbeid-panelet ikke er synlig i verktøyruten, velger du Vis > Verktøy > Trykkeriarbeid.

Preflight

Brukes til å utføre mer enn 400 forhåndsdefinerte kontroller for alle de vanlige utskriftsfeilene, og deretter rette alle feil som kan rettes.

Forhåndsvisning av utskrift

Kombinerer forhåndsvisning av separasjon, skjermkorrektur, fargeadvarsler, med mer i en praktisk dialogboks.

Rediger objekt

Lar deg velge, flytte og redigere både raster- og vektorobjekter. Du kan redigere individuelle objektegenskaper, for eksempel koder, fargeområde eller gjengivelsesform.

Forhåndsvisning av sammenslåing

Lar deg angi og bruke innstillinger for sammenslåing for gjennomsiktige objekter. Inkluderer også en forhåndsvisning for visning av transparente objekter og effekten innstillingene vil ha på disse objektene. Du kan lagre innstillingene som er forhåndsinnstilt til å bruke andre sider enn PDF-filer.

Konverter farger

Gjør det mulig for brukerne å konvertere alle fargeområdene i dokumentet til målfargeområdet.

Angi sidebokser

Brukes til å definere beskjærings-, tilskjærings-, utfalls-, tegnings- og mediebokser på en side. Elementene er viktige for å få riktig sideposisjonering og plassering av skrivermerker, særlig ved utskyting.

Legg til skrivermerker

Brukes til å legge til standard skrivermerker på en PDF-side for posisjonering. Disse merkene er innebygd i PDF-filen.

Reparer hårstreker

Brukes til å søke etter hårstreker og erstatte dem med tykkere linjer basert på brukerinnstillingene.

Trykkfargebehandling

Endrer måten trykkfargen behandles på mens den gjeldende PDF-filen er åpen. Trykkfargebehandling i Acrobat bruker de samme alternativene og kontrollene som andre Adobe-programmer.

Forhåndsinnstillinger for overlapping

Brukes til å opprette og bruke overlappingsinnstillinger til senere bruk i en Adobe -RIP som støtter Adobe In-RIP-overlapping.

Acrobat Distiller

Konverterer PostScript-filer til PDF.