Hvis du vil se en fullstendig liste over artikler om sikkerhet, kan du se Oversikt over sikkerhet i Acrobat og PDF-innhold.

Adobe LiveCycle Rights Management ES er et serverbasert sikkerhetssystem som gir dynamisk kontroll over PDF-dokumenter. Adobe LiveCycle Rights Management ES kan konfigureres til å kjøre med LDAP, ADS og andre bedriftssystemer. Policyer fra Adobe LiveCycle Rights Management ES lagres på serveren og kan oppdateres fra serveren. Du må koble til Adobe LiveCycle Rights Management ES for å kunne bruke disse policyene.

Adobe LiveCycle Rights Management ES

Sikkerhetspolicyer lagres på en server som kjører Adobe LiveCycle Rights Management ES, men PDF-filene lagres ikke der. I enkelte tilfeller må brukeren kanskje koble til serveren for å åpne eller fortsette å bruke PDF-dokumenter som en sikkerhetspolicy er brukt på. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer Adobe LiveCycle Rights Management ES, klikker du Hjelp på nettstedet for Adobe LiveCycle Rights Management ES når du har logget på kontoen.

Koble til Adobe LiveCycle Rights Management ES

1. Velg Verktøy > Beskyttelse > Mer beskyttelse > Sikkerhetsegenskaper. Hvis du ikke ser beskyttelsespanelet, kan du se instruksjonene for å tilføre paneler under Oppgaveruter.
  2. Klikk Adobe LiveCycle Rights Management Server-enheter i Sikkerhetsmetode. Klikk Ja, og velg en server
  3. Klikk Ny-knappen .
  4. Skriv inn et navn i Navn-boksen og URL-adressen i Servernavn-boksen. Legg til portnummeret, og klikk Koble til denne serveren.
  5. Skriv inn brukernavnet og passordet for kontoen din og klikk OK.

Vise policyer for Adobe LiveCycle Rights Management ES

1. Velg Verktøy > Beskyttelse > Mer beskyttelse > Rights Management > Administrer konto. Hvis du ikke ser beskyttelsespanelet, kan du se instruksjonene for å tilføre paneler under Oppgaveruter.

Siden for Adobe LiveCycle Rights Management åpnes i webleseren.

2. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn brukernavn og passord og klikker Logg på.
  3. Klikk på policy-linken på siden.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker Adobe LiveCycle Rights Management, klikker du Hjelp øverst i høyre hjørne.