Grunnleggende

Hva er Adobe Acrobat 2017?

Acrobat 2017 er den nyeste evigvarende versjonen av Acrobat. Det er den fullstendige skrivebordsløsningen for å arbeide med PDF-dokumenter. Acrobat 2017 forenkler daglige PDF-oppgaver og inneholder mange produktivitetsforbedringer for arbeid med PDF-filer fra skrivebordet.

Du kan arbeide med Acrobat 2017 bare i skrivebordsprogrammer, eller du kan kjøpe et abonnement for Acrobat DC dra nytte av tilleggsfunksjoner som er gjort mulige med nye Adobe Document Cloud-tjenester.

Her er litt av det du kan gjøre med Acrobat 2017:

• Umiddelbart redigere skannede dokumenter: Gjør papirskanninger om til redigerbare PDF-filer med automatisk skrifttilpassing, slik at nye redigeringer blir perfekte.
  • Opprette beskyttede PDF-filer: Opprett PDF-filer i høy kvalitet fra Acrobat eller populære Microsoft Office-applikasjoner. Legg til begrensninger for å hindre at andre kopierer, redigerer eller skriver ut sensitiv informasjon.
  • Redigere PDF-tekst og bilder: Bruk et kjent pek-og-klikk-grensesnitt for å redigere PDF-dokumenter intuitivt – direkte i Acrobat.
  • Eksportere PDF-filer til Office: Konverter PDF-filer til Word-, Excel- eller PowerPoint-formater og behold skrifter, formatering og oppsett.
  • Arbeide med Dropbox, Box og OneDrive: Få tilgang til, rediger og lagre filer i Dropbox-, Box- eller Microsoft OneDrive-kontoen når du arbeider i Acrobat 2017.
  • Signere hva som helst: Fyll ut, signer og send skjemaer raskt med smart automatisk utfylling.
  • Slette sensitiv informasjon: Finn og bli kvitttekst, bilder og metadata – permanent.

Jeg eier en tidligere versjon av Acrobat. Hvorfor bør jeg oppgradere til Acrobat 2017?

Her er noen av de nye tingene du kan gjøre med Acrobat Pro 2017-skrivebordsapplikasjonen:

Årsaker til å oppgradere fra evigvarende Acrobat DC:

• Oppdag raskt og nøyaktig forskjellene mellom to PDF-filer med det helt nye Sammenlign filer-verktøyet
  • Åpne flere PDF-filer i ett enkelt vindu for å få arbeid gjort raskere med den nye visningen med flere faner.
  • Opprett nye nummererte eller punktmerkede lister mens du arbeider i Rediger PDF-verktøyet
  • Den nye arbeidsflyten for å skanne til PDF gjør det enkelt å velge de beste skannealternativene for å få de beste resultatene
  • Signer, sertifisert og bekreft dokumenter digitalt på en enklere måte med det oppdaterte Sertifikater-verktøyet.
  • Bruk det forbedrede verktøysøket for raskt å finne verktøyet du trenger for å fullføre en bestemt oppgave.
  • Nye Førstegangsopplevelse-kort og gjøremålsliste med tilknyttede gjennomganger.
  • Start Sharepoint-baserte delte gjennomganger på Mac for å gi og få tilbakemelding raskt
  • Endre utseendet på Acrobat etter din egen smak. Velg standard lyst tema, eller det nye mørke temaet.
  • Det nyutformede og berøringsvennlige grensesnittet gjør det enklere enn noen gang å gi rask og tydelig tilbakemelding
  • Bruk en finger eller maskinvarepenn til å tegne og skrive jevnere i PDF-filer på Windows 10-enheter
  • Forhåndsvise filer og bruk snarveier til å starte populære oppgaver og verktøy direkte fra Hjem-visningen.

Årsaker til å oppgradere fra Acrobat XI omfatter alle fordelene ovenfor pluss:

• Gjør om papirdokumenter til redigerbare PDF-filer som kan redigeres umiddelbart
  • Redigere PDF-filer hurtigere med tilpassing av avsnittsflyt for hele siden og enkle oppdateringer av punktmerkede lister
  • Eksportere PDF-filer til Word, Excel eller PowerPoint med forbedrede punktmerkede lister og tabeller
  • Fylle ut, signere og sende skjemaer raskt fra hvor som helst med smart automatisk utfylling
  • Bruk stavekontroll for å identifisere og rette skrivefeil i PDF-filen
  • Beskjære og korrigere bilder av papirdokumenter automatisk
  • Rette mulige tekstgjenkjenningsfeil i skanninger med side-ved-side-visning
  • Lagre og få sikker tilgang til filer på Internett med 2 GB gratis lagringsplass

Med et abonnement på Acrobat Pro DC, får du alle Acrobat Pro 2017-funksjonene pluss:

• Bruke Acrobat Reader-mobilappen til å opprette, redigere og signere PDF-filer
  • Opprette PDF-filer fra Microsoft Word-, Excel- og and PowerPoint-dokumenter, bilder eller fotografier fra mobilenheten eller på nettet
  • Konvertere PDF-filer til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer fra mobilenheten eller på nettet
  • Redigere tekst i en PDF-fil på iPad-en
  • Organisere sider i PDF-filer fra iOS- eller Android-nettbrettet eller -smarttelefonen.
  • Gjøre kameraet på den mobile enheten til en bærbar skanner
  • Kombiner flere filer i en enkel PDF-fil
  • Få signaturer fra andre, spore svar og arkivere signerte dokumenter
  • Sende, spore og bekrefte mottak av viktige dokumenter, uten bruk av ekspressleveringer
  • Lagre og få sikker tilgang til filer på Internett med opptil 100 GB lagringsplass
  • Få kontinuerlig tilgang til nye funksjoner, sikkerhetsoppdateringer og oppgraderinger uten ekstra kostnader

Hvilke produkter utgjør Adobe Acrobat 2017-programvarefamilien?

Adobe Acrobat omfatter skrivebordsprodukter, gratis mobilapper og gratis nettjenester, som er tilgjengelige via Adobe Document Cloud.

Skrivebordsprodukter for Windows:

Skrivebordsprodukter for Mac OS:

Apper for mobile enheter:

Webapper:

Hvordan kan jeg kjøpe Acrobat 2017?

Se Adobe-produktkatalogen for å finne kjøpsalternativer for Adobe Acrobat.

Har Adobe verktøy som gjør det enklere for IT-avdelinger å distribuere i bedrifter?

Ja. Mange Acrobat-verktøy er tilgjengelige for å forenkle distribusjon i bedrifter og bidra til å styre IT-kostnadene. Hvis du vil finne ut mer, kan du gå til siden med IT-ressurser.

Hvordan kan jeg lære å bruke de nye funksjonene i Acrobat?

Hvis du vil ha informasjon og opplæring om hvordan du bruker de nye funksjonene og funksjonaliteten i Acrobat, kan du gå til opplæring og kundestøtte for Acrobat.

Hvordan fungerer produktaktivering i Acrobat 2017?

Aktivering er en obligatorisk prosess der Adobe kontrollerer at programvaren er ekte og at den brukes i henhold til tillatelsen i lisensavtalen for produktet. Den brukes for å beskytte dine rettigheter som forbruker og Adobes rettigheter som programvareutvikler. Aktivering bidrar også til å bekrefte at programvaren du har kjøpt, ikke er piratkopiert.

Acrobat-produkter prøver automatisk å aktivere via Internett. Ingen personlige opplysninger overføres under aktiveringen. Hver brukerlisens for enkeltbrukere gir tillatelse til installasjon av Acrobat når som helst på to datamaskiner. Se aktiveringssiden for Adobe-programvare for mer informasjon.

Hvis organisasjonen har datamaskiner som ikke kan være tilkoblet Internett for aktivering, kan IT-administratorer angi unntak for frakobling ved hjelp av Adobes veiviser for tilpassing. Finn ut mer om IT-ressurser.

Hva er minstekravene til systemet for å kjøre Acrobat 2017?

Se siden for tekniske spesifikasjoner for Acrobat for informasjon.

Hvilke språk fungerer Acrobat 2017 på?

Se siden for tekniske spesifikasjoner for Acrobat for informasjon.

På hvilke språk fungerer tilkoblinger til gratis Adobe Document Cloud-tjenester og -lagring?

Se siden for språknivåer for Adobe Document Cloud for informasjon.

Adobe Document Cloud

Hva kan jeg gjøre med gratis Adobe Document Cloud-tjenester når jeg arbeider i Acrobat 2017?

Adobe Document Cloud-tjenestene fungerer med Acrobat-skrivebordsapplikasjoner, Internett og apper for mobilenheter, og de lar deg holde kontakten og være produktiv uansett hvor du er.

Registrer deg for gratis Adobe Document Cloud-tjenester for å få disse fordelene:

• Adobe Document Cloud-lagringsplass: Lagre og få tilgang til filer på nettet med 2 GB gratis lagringsplass
  • Fyll ut og signer: Fyll raskt ut og signer skjemaer elektronisk med umiddelbar tilgang til din personlige samling av informasjon for automatisk utfylling på tvers av skrivebordsapplikasjoner, Internett og mobilenheter
  • Send filer: Last opp store filer og del dem med andre på en enkel måte

Kjøp et abonnement på Acrobat Standard DC eller Adobe Acrobat Pro DC for å utføre viktige PDF-oppgaver med en nettleser eller mobilenhet, og forbedre funksjonaliteten til Acrobat-skrivebordsapplikasjonen.

• Opprett PDF: Konverter dokumenter eller bilder til PDF: (Internett og mobilenheter)
  • Eksporter PDF: Konverter PDF-filer til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer (Internett og mobilenheter)
  • Rediger PDF: Legg til eller rediger tekst i en PDF-fil (bare iPad med Acrobat Pro DC-abonnement)
  • Organiser PDF: Ordne, slett eller roter sider i en PDF-fil (bare Internett og mobilenheter med Acrobat Pro DC-abonnement)
  • Kombiner PDF: Kombiner flere filer til én enkelt PDF-fil (bare Internett)
  • Send og spor: Sende, spore og bekrefte levering av dokumenter elektronisk i stedet for å bruke faks eller ekspresslevering (denne tjenesten støtter funksjonalitet for skrivebordsapplikasjoner, Internett og mobilenheter)
  • Send til signering: Send dokumenter til signering, og spore, behandle og lagre dem på Internett (denne tjenesten støtter funksjonalitet for skrivebordsapplikasjoner, Internett og mobilenheter)
  • Fyll ut og signer: Fyll raskt ut og signer skjemaer elektronisk med umiddelbar tilgang til din personlige samling av informasjon for automatisk utfylling (denne tjenesten støtter funksjonalitet for skrivebordsapplikasjoner,, Internett og mobilenheter)
  • Adobe Document Cloud-lagringsplass: Lagre og få tilgang til filer på nettet med opptil 100 GB lagringsplass

Må jeg arbeide med Adobe Document Cloud-tjenestene hvis jeg kjøper Acrobat 2017?

Nei. Hvis du vil, kan du bruke Acrobat 2017-skrivebordsapplikasjonen frittstående uten å dra nytte av Adobe Document Cloud-tjenester.

Må jeg være tilkoblet Internett for å bruke Acrobat?

Første gang du åpner Acrobat 2017-skrivebordsapplikasjonen må du ha en Internett-tilkobling for å aktivere programmet. Etter dette kan du enkelt arbeide frakoblet.

Firmaet mitt lar meg ikke kjøre programvare i skyen, men jeg trenger Acrobat likevel. Hva skal jeg gjøre?

Acrobat 2017-skrivebordsapplikasjonen kjører ikke i skyen. Det er installert lokalt og kjører på skrivebordet.  Det kan koble til gratis Document Cloud-tjenester for å gi et større utvalg av funksjoner og muligheter.  Hvis firmaet forbyr programvare som kobler til skyen, må du kontakte din IT-administrator. Acrobat-innstillinger kan tilpasses for å fjerne tilgang til skytjenestene. Finn ut mer om IT-ressurser.

Er Adobe Document Cloud sikker?

Ja. Hos Adobe har sikkerheten til din digitale opplevelse høy prioritet. Standard sikkerhetsrutiner for bransjen dypt integrert i vår interne kultur, i programvareutviklingen og i prosessene for tjenestedrift. Enten det gjelder identitetshåndtering, datakonfidensialitet eller dokumentintegritet, bruker Adobe Document Cloud standard sikkerhetsrutiner for bransjen for å beskytte dine dokumenter, data og personlige opplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om våre sikkerhetsrutiner, Adobe Secure Product Lifecycle eller sikkerhet for Adobe Document Cloud-løsningen, kan du se www.adobe.com/no/security.html.

Mobil

Hva kan jeg gjøre med Adobe Acrobat Reader-appen for mobile enheter?

Den gratis Adobe Acrobat Reader-appen for mobile enheter gjør det enkelt å vise og samhandle med PDF-filer fra hvor som helst på Android-, iOS- og Windows-enheter. Den lar deg også låse opp betalte Document Cloud-funksjoner for å gjøre mer med PDF-filer, når du kjøper et abonnement på Adobe Acrobat Standard DC eller Adobe Acrobat Pro DC. Finn ut mer om Acrobat Reader-appen for mobilenheter. Du kan også laste den ned fra Google Play,  iTunes App Store eller Windows Phone Store.

Hva er Adobe Sign-appen for mobile enheter, og hvordan er den i forhold til Acrobat Reader for mobile enheter?

Adobe Sign-appen for mobilenheter er en gratis frittstående app som fungerer som en mobil ledsager til Adobe Sign, som følger med abonnementene på Acrobat Standard DC, Acrobat Pro DC og Adobe Document Cloud for enterprise. Adobe Sign lar deg utføre komplette forretningstransaksjoner når du er på farten. Du kan sende, signere, spore og behandle signerte dokumenter på iOS- eller Android-enheten. Det er også det ideelle verktøyet for innsamling av e-signaturer fra klienter eller kunder. Adobe Sign fungerer uavhengig av Acrobat Reader-appen for mobile enheter. Du kan laste den ned fra Google Play eller iTunes App Store.

Hva er Adobe Fill & Sign-appen for mobile enheter, og hvordan fungerer den med Acrobat Reader for mobile enheter?

Adobe Fill & Sign er en gratis app for mobilenheter som kan brukes frittstående eller sammen med Acrobat Reader-appen for mobilenheter. Selv om Reader lar deg arbeide med utfyllbare PDF-skjemaer og tegne en signatur med fingeren, lar Fyll ut og signer deg arbeide med papirskjemaer eller PDF-filer som ikke er optimalisert for skjemautfylling.  Du kan laste den ned fra Google Play eller iTunes App Store. Med Fyll ut og signer på et iPad- eller Android-nettbrett, kan du:

• Åpne en PDF-fil, ta et bilde eller velg et bilde fra den mobile enheten
  • Skrive inn svarene direkte i skjemaet, eller godta automatisk utfylling av forslag
  • Signere skjemaet ved å skrive inn eller tegne signaturen eller bruke et bilde
  • Redigere din personlige samling av informasjon for automatisk utfylling, slik at du ikke behøver å skrive inn ofte brukt informasjon hver gang du fyller ut et nytt skjema.

Hva er Adobe Scan-mobilapplikasjonen?

Den gratis Adobe Scan-appen for mobilenheter gjør det enkelt å skanne og arbeide med skanninger fra hvor som helst med Android- og iOS-enheter. Skann hva som helst raskt – kvitteringer, notater, dokumenter, visittkort, tavler – og gjør bildene om til søkbare Adobe PDF-filer i høy kvalitet.

Selv om Acrobat Reader- og Adobe Scan-applikasjonene bruker en lignende skannemotor, inneholder den frittstående Adobe Scan-applikasjonen tilleggsfunksjoner, for eksempel funksjoner for automatisk skanning og tekstgjenkjenning (OCR).

Støtter Adobes apper for mobile enheter EMM (Enterprise Mobility Management)?

Ja. Adobe har forpliktet seg til å hjelpe bedriftskunder med å dekke behovene for løsninger for mobil produktivitet samtidig som bedriftens sikkerhet og samsvar trygges. Acrobat Reader- og Adobe Sign-appene for mobile enheter støtter Android for Work EMM-plattformen, og Adobe Acrobat Reader for Microsoft Intune er tilgjengelig for iOS og Android. Acrobat Reader støtter også AppConfig-plattformen. Finn ut mer om IT-ressurser.

Er alle funksjonene på datamaskinen tilgjengelige i Acrobat Reader for mobile enheter?

Nei, men Acrobat Reader-appen for mobile enheter omfatter viktige PDF-verktøy, herunder de mest populære Acrobat-funksjonene. Med Acrobat Reader på Android- eller iOS-enheter kan du enkelt opprette, eksportere, signere og sende PDF-filer. Når du arbeider på en iPad-enhet, kan du også redigere tekst i PDF-filer og ordne sidene. Finn ut mer om Acrobat Reader-appen for mobilenheter.

Kjøpe Acrobat 2017

Hvordan kjøper jeg Acrobat 2017?

Acrobat 2017 tilbys som et engangskjøp av en skrivebordsapplikasjon.

Få Acrobat Pro 2017 eller Acrobat Standard 2017 bare for skrivebordet. Spesielle oppgraderingspriser er tilgjengelig for eiere av evigvarende Acrobat XI- og DC-programvare. Velg en Adobe-butikk for å bestille Acrobat 2017-produkter, eller kontakt en autorisert Adobe-forhandler. Hvis du vil kjøpe Acrobat 2017 for organisasjonen, kan du finne ut mer om volumlisensiering for Acrobat.

Jeg eier en tidligere versjon av Acrobat. Hva er det beste alternativet ved kjøp av Acrobat 2017?

Hvis du eier evigvarende Acrobat Pro XI- eller DC-programvare, eller evigvarende Acrobat Standard X- eller XI-programvare, kvalifiserer du også for en redusert oppgraderingspris når du kjøper en permanent lisens (engangskjøp). Et engangskjøp omfatter skrivebordsprogrammet, og lar deg bare arbeide med gratis Adobe Document Cloud-tjenester.

Finnes det en prøveversjon av Acrobat 2017?

Nei, det finnes ikke. Du kan imidlertid laste ned en prøveversjon av Acrobat Pro DC-skrivebordsapplikasjonen for Windows eller Mac. Prøveversjonen av Acrobat DC-programvare lar deg dra nytte av alle de kraftige funksjonene som er bygget inn i skrivebordsapplikasjonen for Windows eller Mac. Selv om Document Cloud-tjenester ikke inkluderes automatisk, kan du registrere deg for gratis konto for Adobe Document Cloud-tjenester. Fullstendige Document Cloud-tjenester er bare tilgjengelig med abonnementer. Prøveversjonen av programvaren er bare tilgjengelig på Engelsk, kinesisk (forenklet), kinesisk (tradisjonell), tsjekkisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, ungarsk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk og tyrkisk. Les vanlige spørsmål om prøveversjonen.

Vil Acrobat 2017 fortsatt være tilgjengelig med lisens for bare skrivebordsapplikasjonen?

Ja. Adobe har forpliktet seg til å levere flere forskjellige alternativer for kjøp av Acrobat-applikasjoner for å tilfredsstille kundenes behov. Acrobat-produktfamilien vil fortsatt være tilgjengelig via programvare med permanent lisens (bare skrivebordsapplikasjon) som selges via volumlisensprogrammer, for eksempel Transactional Licensing ProgramCumulative Licensing Program og gjennom forhandlere og nettbutikker via produktnøkkelkort og digital levering.

Er det endringer for tilgjengeligheten av oppgraderingsplanen for Acrobat?

Det er ikke gjort endringer for tilgjengeligheten av oppgraderingsplanen under Cumulative Licensing Program for Acrobat, og det er heller ikke planlagt endringer.

Hva får jeg når jeg abonnerer på Acrobat DC i forhold til et engangskjøp av skrivebordsapplikasjonen?

Når du abonnerer på Acrobat Pro DC eller Acrobat Standard DC, betaler du en lav månedspris for:

• Acrobat Pro- eller Acrobat Standard-skrivebordsprogrammet omfatter henholdsvis fortløpende oppdateringer for nye funksjoner og tjenester.
  • Full tilgang til betalte Adobe Document Cloud-tjenester som lar deg fullføre en rekke PDF-oppgaver med Acrobat Reader for mobilenheter eller nettleseren, inkludert lagring og deling av filer på nettet. Document Cloud-tjenestene omfatter også fullstendige arbeidsflyter for å sende, e-signere, spore og behandle dokumenter.

Når du kjøper en permanent Acrobat 2017-lisens som et engangskjøp, får du:

• Acrobat Pro 2017- eller Acrobat Standard 2017-skrivebordsapplikasjon.
  • Hvis du registrerer deg for en gratis Adobe Document Cloud-konto, kan du også arbeide med Acrobat Reader-appen for mobile enheter eller nettleseren, for å fullføre grunnleggende PDF-oppgaver, inkludert lagring og deling av filer på nettet.

Hvilke typer abonnementer er tilgjengelige hvis jeg vil kjøp Acrobat 2017 i stort volum?

Kontakt en autorisert Adobe-forhandler for å kjøpe Acrobat 2017 gjennom Transactional Licensing Program eller Cumulative Licensing Program, eller  be om å bli kontaktet av Adobe for å finne ut mer om Adobe Document Cloud for enterprise-planer.

Bedriften min er interessert i å kjøpe Acrobat 2017 i et større volum. Hvordan kommer jeg i gang?

Kontakt en autorisert Adobe-forhandler, eller be om å bli kontaktet av Adobe Enterprise-salgsavdelingen.

Funksjonalitet

Hva er de viktigste endringene i Acrobat 2017 sammenlignet med tidligere versjoner av evigvarende Acrobat-skrivebordsprogramvare?

Adobe Acrobat Pro 2017 forenkler daglige PDF-oppgaver og inneholder mange produktivitetsforbedringer for arbeid med PDF-filer fra skrivebordet.

De viktigste endringene fra evigvarende Acrobat DC:

• Oppdag raskt og nøyaktig forskjellene mellom to PDF-filer med det helt nye Sammenlign filer-verktøyet
  • Åpne flere PDF-filer i ett enkelt vindu for å få arbeid gjort raskere med den nye visningen med flere faner.
  • Opprett nye nummererte eller punktmerkede lister mens du arbeider i Rediger PDF-verktøyet
  • Den nye arbeidsflyten for å skanne til PDF gjør det enkelt å velge de beste skannealternativene for å få de beste resultatene
  • Signer, sertifisert og bekreft dokumenter digitalt på en enklere måte med det oppdaterte Sertifikater-verktøyet.
  • Bruk det forbedrede verktøysøket for raskt å finne verktøyet du trenger for å fullføre en bestemt oppgave.
  • Nye Førstegangsopplevelse-kort og gjøremålsliste med tilknyttede gjennomganger.
  • Start Sharepoint-baserte delte gjennomganger på Mac for å gi og få tilbakemelding raskt
  • Endre utseendet på Acrobat etter din egen smak. Velg standard lyst tema, eller det nye mørke temaet.
  • Det nyutformede og berøringsvennlige grensesnittet gjør det enklere enn noen gang å gi rask og tydelig tilbakemelding
  • Bruk en finger eller maskinvarepenn til å tegne og skrive jevnere i PDF-filer på Windows 10-enheter
  • Forhåndsvise filer og bruk snarveier til å starte populære oppgaver og verktøy direkte fra Hjem-visningen.

De viktigste endringene fra evigvarende Acrobat XI omfatter alle fordelene ovenfor pluss:

• Gjør om papirdokumenter til redigerbare PDF-filer som kan redigeres umiddelbart
  • Redigere PDF-filer hurtigere med tilpassing av avsnittsflyt for hele siden og enkle oppdateringer av punktmerkede lister
  • Eksportere PDF-filer til Word, Excel eller PowerPoint med forbedrede punktmerkede lister og tabeller
  • Fylle ut, signere og sende skjemaer raskt fra hvor som helst med smart automatisk utfylling
  • Bruk stavekontroll for å identifisere og rette skrivefeil i PDF-filen
  • Beskjære og korrigere bilder av papirdokumenter automatisk
  • Rette mulige tekstgjenkjenningsfeil i skanninger med side-ved-side-visning
  • Lagre og få sikker tilgang til filer på Internett med 2 GB gratis lagringsplass

Med et abonnement på Acrobat Pro DC, får du alle Acrobat Pro 2017-funksjonene pluss:

• Bruke Acrobat Reader-mobilappen til å opprette, redigere og signere PDF-filer
  • Opprette PDF-filer fra Microsoft Word-, Excel- og and PowerPoint-dokumenter, bilder eller fotografier fra mobilenheten eller på nettet
  • Konvertere PDF-filer til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer fra mobilenheten eller på nettet
  • Redigere tekst i en PDF-fil på iPad-en
  • Organisere sider i PDF-filer fra iOS- eller Android-nettbrettet eller -smarttelefonen.
  • Gjøre kameraet på den mobile enheten til en bærbar skanner
  • Kombiner flere filer i en enkel PDF-fil
  • Få signaturer fra andre, spore svar og arkivere signerte dokumenter
  • Sende, spore og bekrefte mottak av viktige dokumenter, uten bruk av ekspressleveringer
  • Lagre og få sikker tilgang til filer på Internett med opptil 100 GB lagringsplass
  • Få kontinuerlig tilgang til nye funksjoner, sikkerhetsoppdateringer og oppgraderinger uten ekstra kostnader

Er Acrobat 2017 64-biterskompatibel?

Ja. Acrobat kjører som et 64-biters program på Mac.  Acrobat på Windows kjører på Windows Server 2016 (64-biters), Windows Server 2008 R2 (64-biters), 2012 (64-biters) eller 2012 R2 (64-biters); Windows 7 (32- og 64-biters), Windows 8 (32- og 64-biters) eller Windows 10 (32- og 64-biters).

Hvilke modi for beskyttet visning er tilgjengelige i Adobe Acrobat 2017 og Adobe Acrobat Reader 2017?

På samme måte som beskyttet modus i Acrobat Reader er beskyttet visning en implementering av "sandkasse"-teknologi for det rike Acrobat-funksjonssettet. I Acrobat 2017 utvider Adobe funksjonaliteten til beskyttet visning utover å blokkere skrivebaserte angrep som forsøker å kjøre skadelig kode på datamaskinen 2017, til også å omfatte lesebaserte angrep som benytter PDF-filformatet til å forsøke å stjele sensitive data eller immaterielle rettigheter.

På samme måte som beskyttet modus begrenser beskyttet visning kjøringen av ikke-klarerte programmer (for eksempel PDF-filer og prosesser som aktiveres) til en begrenset sandkassen for å unngå at skadelig kode bruker PDF-formatet til å skrive eller lese fra datamaskinens filsystem. Beskyttet visning antar at alle PDF-filer er potensielt skadelige og begrenser behandlingen til sandkassen med mindre du spesifikt angir at en fil er klarert.

Acrobat 2017 og Microsoft

Hvordan fungerer Acrobat 2017 med Microsoft Office?

Acrobat 2017 har sømløs integrasjon med Office 365-, Office 2013-, Office 2010- og Office 2007-applikasjoner.

Fra Windows-miljøer kan du:

• Opprette Adobe PDF-filer i høy kvalitet fra Acrobat-oppgavebåndet i Office-applikasjoner (Microsoft Word, Excel, PowerPoint eller Outlook).
  • Legge til beskyttelse i PDF-filer som er opprettet fra Acrobat-båndet i Office, for å begrense at andre kopierer eller redigerer sensitivt innhold.
  • Bruke Acrobat-båndet i Word, Excel eller PowerPoint for å utføre mange trinn samtidig. Sende PDF-filer hurtig via e-post, beskytte dem med et passord, angi begrensninger for bruk av filen eller sende en fil for delt gjennomgang. I Acrobat Pro 2017 kan du også opprette PDF-filer og umiddelbart utføre en forhåndsinnstilt handling for å kjøre forhåndsdefinerte oppgaver, for eksempel klargjøring av et dokument for arkivering eller offentlig distribusjon.
  • Bruke plugin-modulen Send og spor for Microsoft Outlook for å sende store eller små filer til andre og angi sporingsalternativer for å bli varslet når andre viser filene dine (bare Acrobat DC-abonnement)
  • Importere kommentarer fra PDF-filer til Word-kildedokumentet som tekstmarkeringer som kan godtas eller avvises med Spor endringer-verktøyet for Microsoft Word.
  • Forenkle e-postsøk og -henting. Arkivere e-postmeldinger eller e-postmapper fra Microsoft Outlook med én knapp.
  • Opprette Adobe PDF-filer i høy kvalitet direkte fra Microsoft Project eller Visio.

Flere metoder for å arbeide med Microsoft-verktøy:

• Bruk Acrobat-båndet i Microsoft Word for Mac for å opprette PDF-filer i høy kvalitet med interaktive koblinger.
  • Arbeid i Acrobat 2017 for å konvertere eksisterende PDF-filer til Word-, Excel- eller PowerPoint-filer med bransjeledende formateringsnøyaktighet. Behold oppsett, punktmerkede lister og tabeller for enkel redigering i Office-programmer.
  • Arbeid med berøringsenheter som har Windows 10
  • Bruk en finger eller maskinvarepenn til å tegne og skrive jevnere i PDF-filer på Windows 10-enheter ved hjelp av Microsofts DirectInk-teknologi.
  • Lagre nettsider som PDF-filer med ett enkelt klikk fra Microsoft Internet Explorer. Konverter hele eller deler av siden, og behold koblinger, oppsett og formatering.

Er Acrobat 2017 integrert med Microsoft SharePoint?

Ja. Fra SharePoint-dokumentbiblioteker kan du:

• Åpne en PDF-fil, redigere den i Acrobat og lagre den i lageret.
  • Konvertere en lagerfil til en PDF-fil og lagre den
  • Konvertere en lagerfil til en PDF-fil og sende den via e-post
  • Kombiner flere filer i en enkel PDF-fil

Du kan også automatisere prosesser ved å lagre delte dokumentgjennomganger eller datainnsamlinger for PDF-skjemaer på Office 365- eller SharePoint-serveren.

Fungerer Acrobat 2017 sammen med de nyeste Microsoft-miljøene?

Ja. Acrobat 2017 fungerer med 32- og 64-biters versjoner av Microsoft Windows 7, 8 og 10. Det fungerer også med 64-biters versjoner av Windows Server 2008, 2012, 2012 R2 og 2016.

Kundestøtte

Hvilke versjoner av Acrobat støttes av Adobe?

Adobe støtter aktivt Acrobat DC, Acrobat 2017 og Acrobat XI. I henhold til Adobe Enterprise Support Lifecycle Policy ble støtte for Acrobat X avsluttet 15. november 2015, og støtte for Acrobat XI avsluttes 15. oktober 2017. Finn ut mer om produktversjoner som støttes.

Hvilke alternativer for kundestøtte er tilgjengelig for Acrobat 2017-produkter?

Registrerte eiere av gjeldende versjon av Acrobat kvalifiserer til personlig kundestøtte for problemer som er relatert til installasjon og produkter, med rimelige priser per hendelse. Gå til siden Hjelp for Acrobat for mer informasjon om kundestøtte, herunder telefonnumre for verdensomspennende kundestøtte, kunnskapsbaseartikler og opplæring, tilgjengelig helt gratis. Siden Hjelp for Acrobat inneholder også detaljert informasjon om vanlige Acrobat-problemer.

Hvordan håndterer Acrobat 2017 oppdateringer og sikkerhetsoppdateringer?

Hvis du har en permanent lisens (engangskjøp), vil du motta feilrettinger og sikkerhetsoppdateringer i hele den støttede levetiden til produktet. Acrobat 2017 oppdateres bare kvartalsvis for å levere sikkerhets- og plattformforbedringer og feilrettinger. Det gir ikke tilgang til nye eller forbedrede funksjoner og gir bare tilgang til gratis Adobe Document Cloud-tjenester. IT-administratorer kan slå av Document Cloud-tjenester ved behov. Finn ut mer.

Acrobat har også fleksible verktøy for IT-administratorer for organisasjoner som foretrekker å håndtere oppdateringene i henhold til sin egen tidsplan. Finn ut mer om IT-ressurser.

Standarder og tilgjengelighet

Hvilken versjon av PDF-spesifikasjonen støttes av Acrobat 2017?

Acrobat 2017 støtter ISO 32000-1, den åpne standarden som vedlikeholdes av International Organization for Standardization (ISO).

Hvilke PDF-baserte standarder støttes av Acrobat 2017?

Acrobat 2017 støtter oppretting og validering av følgende arbeidsflytspesifikke standarder:

• PDF/A for arkivering (ISO 19005): PDF/A-1a, PDF/A-1b, PDF/A-2a, PDF/A-2b, PDF/A-2u, PDF/A-3a, PDF/A-3b og PDF/A-3u
  • PDF/E i Acrobat Pro 2017 for utvikling (ISO 24517): PDF/E-1
  • PDF/X for trykking (ISO 15930): PDF/X-1a, PDF/X-3, PDF/X-4, PDF/X-4p, PDF/X-5g og PDF/X-5pg
  • PDF/VT i Acrobat Pro 2017 for variable data og transaksjonstrykking (ISO 16612-2): PDF/VT-1 og PDF/VT-2

Hva er PDF/A?

PDF/A omfatter spesifikasjoner for oppretting, visning og trykking av digitale dokumenter for langtidsoppbevaring. Arkivansvarlige, arkivarer ogfagfolk som bruker bransjestandarderkan bruke Acrobat 2017 til å bevare og beskytte endelige arkivdokumenter som selvstendige filer.

Hva er PDF/E?

PDF/E omfatter spesifikasjoner for oppretting, visning og trykking av dokumenter som brukes i utviklingsarbeidsflyter. Arkitekter, ingeniører, konstruktører og produktproduksjonsteam kan bruke Acrobat Pro 2017 til utveksling av dokumentasjon og tegninger med andre i forsyningskjeden, og til å effektivisere gjennomgang og merking av dokumenter.

Hva er PDF/X?

PDF/X omfatter spesifikasjoner for oppretting, visning og trykking av endelige utskriftsklare eller trykkeklare sider. Denne standarden omfatter retningslinjer for PDF-innstillinger som har innvirkning på svært viktige deler av trykkingen, for eksempel fargeområde og overlapping. Trykkeriarbeidere, grafiske designere og andre kreative yrkesutøvere kan bruke Acrobat 2017 til å opprette og levere forutsigbare, trykkeklare PDF/X-kompatible filer.

Hva er PDF/VT?

PDF/VT omfatter spesifikasjoner for oppretting, visning og trykking av filer som bankutskrifter, forretningsfakturaer som brukes i den variable data- og transaksjonstrykkeribransjen. Fagfolk som arbeider med store dokumenter som inneholder variable data, kan bruke Acrobat Pro 2017 for å sikre at de produserte filene samsvarer med denne internasjonale standarden.

Fungerer Acrobat 2017 sammen med andre PDF-standarder eller -initiativer?

Ja. Acrobat 2017 støtter oppretting og bruk av PDF-filer som samsvarer med følgende tilleggstandarder og initiativer:

• PDF/UA (Universal Accessibility): PDF/UA er en ISO-standard (ISO 14289-1) som bidrar til å tydeliggjøre PDF-spesifikke tekniske krav for å sikre at PDF-filer som samsvarer med ISO 32000-1 er tilgjengelige og kan brukes av alle, herunder brukere som er avhengige av hjelpeteknologi.
  • W3C Web Content Accessibility Guidelines (WCAG): Adobe deltar i WCAG-arbeidsgruppen under W3C for å bidra til å utvikle den teknologiuavhengige WCAG 2.0-standarden samt rådgivningsteknikker for å hjelpe forfattere og utviklere med å oppfylle denne tilgjengelighetsstandarden.
  • PAdES (ETSI): PDF Advanced Electronic Signatures omfatter spesifikasjoner for å bidra til å sikre samsvar med standarder for digitale signaturer i EU. Adobe Acrobat 2017 støtter PAdES del 2, 3 og 4.

Hvordan gir Acrobat 2017 tilgjengelighet for personer med funksjonshemninger?

Acrobat 2017 ivaretar behovene til brukere med funksjonshemninger og forfattere av tilgjengelig innhold. Ved hjelp av Acrobat Pro eller Acrobat Standard kan praktisk talt alle opprette tilgjengelige PDF-dokumenter som andre kan vise med Adobe Acrobat Reader. Dette gjør det enklere for brukere med funksjonshemninger å få tilgang til og bruke PDF-filer og -skjemaer på tvers av flere språk.

Ved hjelp av Acrobat Pro 2017, Acrobat Standard 2017 eller Acrobat Reader DC på Windows,kan brukereog forfattere:

• Tilpasse innstillinger for tilgjengelighet med en brukervennlig veiviser
  • Arbeide med forstørrere
  • Lese PDF-filer høyt med innebygde funksjoner, eller arbeide med profesjonelle programmer for skjermlesing
  • Bruk farger med høy kontrast for bedre synlighet
  • Lese tekst enklere i modus for høy kontrast med dynamisk justering av bakgrunnen
  • Aktivere skjerm med stor skrift ved å angi at tekstflyten skal tilpasses på sidene

Når Acrobat Pro 2017 eller Acrobat Reader DC brukes på Mac, kan brukere:

• Arbeide med VoiceOver-skjermleseren på Mac OS X-datamaskiner
  • Arbeide med forstørrere
  • Bruk farger med høy kontrast for bedre synlighet
  • Lese tekst enklere i modus for høy kontrast med dynamisk justering av bakgrunnen
  • Aktivere skjerm med stor skrift ved å angi at tekstflyten skal tilpasses på sidene
  • Forfattere kan også bruke Acrobat Pro 2017 for å gjøre PDF-filer mer tilgjengelige:
  • Legge til koder for å styre leserekkefølgen og forbedre navigeringen
  • Kontrollere og justere leserekkefølgen for sider eller tekstkolonner
  • Validere standardkompatible PDF-dokumenter, kontrollere for potensielle problemer med tilgjengelighet og justere filer slik at de oppfyller tilgjengelighetsstandarder
  • Dra nytte av forbedrede verktøy for å støtte oppretting av PDF-dokumenter som oppfyller WCAG 2.0- og PDF/UA-standarden
  • Bruke den veiledende handlingen Gjør tilgjengelig for enklere å klargjøre, kontrollere og reparere standardkompatible, tilgjengelige PDF-filer

Finn ut mer på ressurssenteret for Adobe Tilgjengelighet.

Samsvarer Acrobat 2017 med tilgjengelighetsforskrifter, for eksempel paragraf 508 (myndighetene i USA)?

Adobe har som mål å arbeide for tilgjengelighet og ønsker å løse dette i sine produkter og tjenester. Paragraf 508 (myndighetene i USA) ble opprettet for å fjerne hindringer i informasjonsteknologi, gjøre tilgjengelig nye muligheter for personer med funksjonshemninger og oppmuntre til utvikling av teknologier som bidrar til å oppnå disse målene. Adobe Acrobat 2017-funksjoner som støtter tilgjengelighet for person er med funksjonshemninger, vises i Adobe Acrobat Voluntary Product Accessibility Templates (VPAT).