Problem: Får ikke tilgang til gjenkjennelsestjenesten

Når du prøver å bruke OCR (optical character recognition) på en fil, ser du feilmeldingen «Acrobat får ikke tilgang til gjenkjennelsestjenesten fordi: Finner ikke gjenkjennelsestjenesten for papiropptak.»

Feilmelding: Får ikke tilgang til gjenkjennelsestjenesten

Løsning

Du løser problem ved å følge fremgangsmåten under.

1. Gå til plasseringen:

C:\Programfiler (x86)\Adobe\<Acrobat-versjon>\Acrobat\plug_ins\PaperCapture\iDRS15

Eksempel for Acrobat DC:

C:\Programfiler (x86)\Adobe\Acrobat DC\Acrobat\plug_ins\PaperCapture\iDRS15

2. Kopier alle filene i mappen.

3. Gå til følgende plassering og lim inn de kopierte filene:

C:\Program Files (x86)\Adobe\<Acrobat Version>\Acrobat\plug_ins\PaperCapture

4. Gå til plasseringen som er omtalt på trinn 1, og kopier alle filene på nytt.

5. Gå til følgende plassering og lim inn de kopierte filene:

C:\Programfiler (x86)\Adobe\<Acrobat Version>\Acrobat\plug_ins

Du kan også prøve å kjøre OCR ved hjelp av verktøyet Forbedret skanning og deretter fra Rediger PDF-verktøyet. (Du kan velge verktøyene fra høyre panel i Acrobat.)