Hvis du ikke lenger har installasjonsmediene til Acrobat DC, Acrobat XI eller Acrobat X, kan du laste ned erstatnings-installasjonsprogrammer fra denne siden.

Abonnement på Acrobat DC eller CC

Acrobat DC-serienummer

Hvis du har et Acrobat DC-serienummer, last ned installasjonsprogrammene nedenfor. Du må ha Acrobat-serienummeret ditt for å fullføre installasjonen.

Merk: Hvis du vil finne serienumrene for de registrerte produktene dine, logger du på Adobe ID-kontoen. Eller du kan se Finn serienummeret ditt .

Klikk på den aktuelle nedlastingskoblingen nedenfor for å laste ned Acrobat-installasjonsprogrammet. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.

Acrobat Pro DC-installasjonsprogram

For Windows For Mac OS

Last ned (677 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Last ned (577 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Acrobat Standard DC-installasjonsprogram

For Windows For Mac OS

Last ned (677 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Ikke tilgjengelig

Flerspråklig installasjonsprogram. Hvis du vil vise listen over språk som støttes, klikker du på Liste over språk nedenfor.

Liste over språk

Språk

Engelsk – universal

Engelsk – Midtøsten-arabisk

Engelsk – Midtøsten-hebraisk

Japansk

Dansk

Nederlandsk

Finsk

Fransk

Fransk – Nord Afrika

Tysk

Italiensk

Norsk

Brasiliansk portugisisk

Spansk

Svensk

Tsjekkisk

Ungarsk

Polsk

Russisk

Tyrkisk

Ukrainsk

Forenklet kinesisk

Tradisjonell kinesisk

Koreansk

Slovakisk

Slovensk

Acrobat XI

Du må ha Acrobat-serienummeret ditt for å fullføre installasjonen.

Merk: For å finn serienumrene for de registrerte produktene dine, logg på Adobe ID-kontoen din. Eller du kan se Finn serienummeret ditt .

Klikk på den aktuelle nedlastingskoblingen nedenfor for å laste ned Acrobat-installasjonsprogrammet. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.

Acrobat XI Pro-installasjonsprogram

For Windows For Mac OS

Last ned (501 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Last ned (580 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Acrobat XI Standard-installasjonsprogram

For Windows For Mac OS

Last ned (392 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Ikke tilgjengelig

Flerspråklig installasjonsprogram. For å se listen over støttede språk klikker du på Liste over språk nedenfor.

Liste over språk

Språk

Engelsk – universal

Engelsk – Midtøsten-arabisk

Engelsk – Midtøsten-hebraisk

Japansk

Dansk

Nederlandsk

Finsk

Fransk

Fransk – Nord Afrika

Tysk

Italiensk

Norsk

Brasiliansk portugisisk

Spansk

Svensk

Tsjekkisk

Ungarsk

Polsk

Russisk

Tyrkisk

Ukrainsk

Forenklet kinesisk

Tradisjonell kinesisk

Koreansk

Slovakisk

Slovensk

Acrobat X

Du må ha Acrobat-serienummeret ditt for å fullføre installasjonen.

Merk: For å finn serienumrene for de registrerte produktene dine, logg på Adobe ID-kontoen din. Eller du kan se Finn serienummeret ditt .

Klikk på den aktuelle nedlastingskoblingen nedenfor for å laste ned Acrobat-installasjonsprogrammet. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.

Acrobat X Pro installasjonsprogram

Språk For Windows Mac OS

Engelsk

Fransk

Tysk

Last ned (465 MB)
Last ned  (472 MB)
Japansk Last ned  (454 MB)
Last ned  (472 MB)

Spansk

Italiensk

Nederlandsk

Brasiliansk portugisisk

Last ned  (572 MB)
Last ned  (479 MB)

Svensk

Dansk

Finsk

Norsk

Last ned  (570 MB) Last ned  (478 MB)

Acrobat X Standard-installasjonsprogram

Språk For Windows Mac OS

Engelsk

Fransk

Tysk

Last ned  (320 MB) Ikke tilgjengelig
Japansk Last ned  (317 MB) Ikke tilgjengelig

Spansk

Italiensk

Nederlandsk

Brasiliansk portugisisk

Last ned  (325 MB) Ikke tilgjengelig

Svensk

Dansk

Finsk

Norsk

Last ned  (324 MB) Ikke tilgjengelig