Hvis du ikke lenger har installasjonsmediene for Acrobat DC (uten abonnement, basert på serienummer), kan du laste ned en kopi av installasjonsprogrammet fra denne siden.

Ikke versjonen din?  Finne hjelp med nedlasting og installasjon av andre Acrobat-versjoner:

Acrobat DC-abonnement | VIP eller Enterprise

Acrobat 2017 | XI  | X

Du trenger Acrobat-serienummeret ditt for å fullføre installasjonen.

Merk: Hvis du vil finne serienumrene for de registrerte produktene dine, logger du på Adobe ID-kontoen. Eller du kan se Finn serienummeret ditt .

Klikk på den aktuelle nedlastingskoblingen nedenfor for å laste ned Acrobat-installasjonsprogrammet. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.

Acrobat Pro DC-installasjonsprogram

For Windows For Mac OS

Last ned (677 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Last ned (578 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Acrobat Standard DC-installasjonsprogram

For Windows For Mac OS

Last ned (677 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Ikke tilgjengelig

Flerspråklig installasjonsprogram. Hvis du vil vise listen over språk som støttes, klikker du på Liste over språk nedenfor.

Liste over språk

Språk

Engelsk – universal

Engelsk – Midtøsten-arabisk

Engelsk – Midtøsten-hebraisk

Japansk

Dansk

Nederlandsk

Finsk

Fransk

Fransk – Nord Afrika

Tysk

Italiensk

Norsk

Brasiliansk portugisisk

Spansk

Svensk

Tsjekkisk

Ungarsk

Polsk

Russisk

Tyrkisk

Ukrainsk

Forenklet kinesisk

Tradisjonell kinesisk

Koreansk

Slovakisk

Slovensk