Apple Silicon M1-prosessorstøtte | Acrobat og Acrobat Reader

Kjør Acrobat og Acrobat Reader raskere i innebygd modus på Apple-datamaskiner med Apple Silicon M1-prosessoren.

Med utgivelsen i september 2021 kan du kjøre Acrobat og Acrobat Reader (versjon 21.007.20091) innebygd på Apple-datamaskiner med Silicon M1-prosessor 1,5 ganger raskere enn i Rosetta-emuleringsmodus.

Har Acrobat innebygd støtte for Apple Silicon-enheter?

Acrobat og Acrobat Reader støtter Apple-enheter med Apple Silicon M1-prosessorer. Du kan nå velge å kjøre Acrobat og Acrobat Reader i innebygd Apple Silicon-modus eller Rosetta-emuleringsmodus.

Merk:

Klassiske versjoner av Acrobat – Acrobat Pro 2017 og Acrobat Pro 2020 – støtter foreløpig ikke innebygd modus.

Hva er innebygd modus i macOS?

Acrobat og Acrobat Reader kan nå kjøre direkte i den nye ARM-arkitekturen på Apple Silicon-datamaskiner uten mellomliggende oversettelser. Denne programtilstanden kalles innebygd modus.

Hvordan aktiverer jeg Acrobat eller Acrobat Reader til å kjøre i innebygd modus?

Gjør følgende for å bruke den innebygde Apple Silicon-modusen:

1. Gå til Acrobat > Innstillinger.

2. Velg Generelt i venstre rute, og velg deretter Aktiver innebygd OS-modus for optimal ytelse under Programoppstart.

Aktiver innebygd Apple Silicon-modus

3. Klikk på OK. Avslutt Acrobat eller Acrobat Reader, og start deretter appen på nytt.

Kjente begrensninger

Acrobat og Acrobat Reader har mindre funksjonsforskjeller når de kjøres i innebygd modus og Rosetta-emuleringsmodus. De Twain-baserte skannerne og de eldre tredjepartsprogramtilleggene (bare Intel) er for eksempel inkompatible når Acrobat kjøres i innebygd modus. For å bruke disse funksjonene må du kjøre Acrobat i Rosetta-emuleringsmodus.

Feilbeskrivelse

Løsning

Twain-baserte skannere er inkompatible med innebygd Apple Silicon-modus.

Kjør Acrobat i Rosetta-emuleringsmodus ved å deaktivere innstillingen for innebygd Apple Silicon-modus.
Gå til Acrobat > Innstillinger > Generelt og fjern haken ved Aktiver innebygd OS-modus for optimal ytelse.

Eksisterende tredjepartsprogramtillegg er ikke kompatible med innebygd Apple Silicon-modus.

Merk:

Kontakt produsentene av tredjepartstilleggsmodulene for å få ARM-kompatible programtillegg.

Kjør Acrobat i Rosetta-emuleringsmodus ved å deaktivere innstillingen for innebygd Apple Silicon-modus.
Gå til Acrobat > Innstillinger > Generelt og fjern haken ved Aktiver innebygd OS-modus for optimal ytelse.