Alternativet legg ved e-post fungerer ikke

I Acrobat DC eller Acrobat Reader DC, når du prøver å bruke funksjonen Legg ved e-post, skjer det ingenting.

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Oppdater Acrobat DC eller Acrobat Reader DC til den nyeste versjonen

Du kan oppdatere automatisk fra Acrobat DC eller Acrobat Reader DC ved å velge Hjelp > Søk etter oppdateringer og så følge fremgangsmåten i oppdateringsvinduet for å laste ned og installere de nyeste oppdateringene.

Løsning 2: Endre kontoinnstillinger for Outlook

Er du på et bedriftsdomene, gjør det følgende:

1. Åpne Outlook. Gå til Fil > Kontoinnstillinger

2. En dialogboks med kontoinnstillinger vises.Klikk på Endre på fanen E-post.

Endre kontoinnstillinger
  3. Dialogboksen Endre konto vises. Fjern avmerkingen for Bruk bufret utvekslingsmodus.

use-cached-exchange-mode
  4. Klikk på Neste og deretter på Fullfør. Hvis du blir bedt om å avslutte og starte på nytt, klikk på OK.

5. Lukk dialogboksen med kontoinnstillinger. Avslutt og start Outlook på nytt.

Nå kan du prøve å bruke funksjonen Legg ved e-post i Acrobat eller Reader.

Løsning 3: Se etter antivirus- eller sikkerhetsprogramvare

En antivirus- eller sikkerhetsprogramvare kan blokkere vedlegg på datamaskinen eller enheten. Kontroller innstillinger for antivirus- eller sikkerhetsprogramvare og utfør nødvendige endringer for å fjerne blokkeringen av vedlegg.