Tekst mangler fra forskjellige dialogbokser i Acrobat og Reader, slik som vinduet Innstillinger, dialogen Utskrift og ruten Verktøy.

Du finner eksempler i følgende foruminnlegg: http://forums.adobe.com/thread/932203

Løsning

Ødelagte eller manglende Windows-systemfonter kan forårsake dette problemet. Acrobat bruker disse fontene til å vise tekst i forskjellige dialogbokser.

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

• Kontroller om Segoe-fontfamilien er installert. Installer den hvis ikke (spesielt fonten Segoe brukergrensesnitt).
  • Gjenopprett til standardinnstillinger for Windows-fonter.
  • Hvis du har tilgang til en annen datamaskin hvor Acrobat-dialoger vises som de skal, kan du installere fontene fra den fungerende maskinen til den berørte maskinen.

Feilsøke Segoe-fonter

1. Åpne tilleggsprogrammet for fontkontroll.
  2. Finn «Segoe UI»-i listen. Åpne den.
  3. Tell antall fonter i kategorien «Segoe UI». Antallet skal være minst seks for Windows 7, og minst 12 for Windows 8.1.
  4. Det er noe galt med fontinstallasjonen hvis det er færre. To ting er mulige:
    1. Fonten finnes, men er uregistrert.
    2. Fonten finnes ikke.
  5. For å finne ut hva problemet er starter du kommandoprompt og skriver inn følgende kommandoer:
    1. C:
    2. CD C:\Windows\Fonts
    3. DIR SEG*UI*
  6. I resultatet vil du kanskje se seguisym.ttf og seguiemj.ttf. Ignorer dem. Tallet for resten av filene burde samsvare med tallene nevnt i 3. Gjør det ikke det, så finnes ikke fontene. Hvis ikke kan det hende at fonten finnes, men at den er uregistrert.
  7. Dersom fonten ikke finnes må du kanskje kopiere den fra en annen datamaskin. Kopier dem på den lokale datamaskinen, åpne hver av fontene og klikk på knappen «Installer».
  8. Dersom fonten finnes kan det henne at registeroppføringene for fonten er ødelagte. For å reparere dette starter du regedit.exe og finner følgende registernøkkel i treet til venstre: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Micrsosoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts
  9. I denne registernøkkelen finner du oppføringene som starter med «Segoe UI» i ruten til venstre. Også her ignorerer du «Segoe UI Symbol» og «Segoe UI Emoji». Hvis antall oppføringer her ikke samsvarer med antallet i trinn 3, logger du på en datamaskin med riktig antall oppføringer og oppretter disse oppføringene på den problematiske maskinen.