Problem: Acrobat viser en tom Lagre som-dialogboks på macOS

Dialogboksen Lagre som i Acrobat DC lar deg ikke lagre filer, den er tom.

Mulig årsak: Dialogboksen Lagre som i Acrobat DC har et ekstra alternativ for å lagre filer i skyen. Hvis Acrobat ikke kan koble til skyen, er det mulig at dialogboksen Lagre som ikke fungerer som den skal.

Løsning: Slå av alternativet for nettbasert lagring for å åpne og lagre filer

Forsiktig!

Hvis du slår av alternativene for nettbasert lagring, vil du ikke se skyalternativene for å åpne eller lagre filer i Acrobat DC.

1. I Acrobat DC går du til Rediger > Innstillinger > Generelt.

2. Fjern avmerkingene for følgende alternativer:

• Vis nettbasert lagring når du åpner filer
    • Vis nettbasert lagring når du lagrer filer
    Slå på alternativet for nettbasert lagring
  3. Klikk på OK.