Standard PDF-er er ikke utskriftsklare. De kan ha bilder og farger av dårlig kvalitet, som kanskje ikke skriver ut riktig eller skriver ut med svært lav kvalitet. Du kan bruke Acrobat Pro DC for å opprette høyoppløselige utskriftsklare PDF-er fra dine standard PDF-er.

Merk:

Det er alltid lurt å opprette en høyoppløselig utskriftsklar PDF direkte fra programmet der du oppretter kildefilen.

Følg trinnene nedenfor for å opprette en PDF med høy oppløsning fra din eksisterende PDF ved å bruke Acrobat DC.

1. Åpne PDF-filen i Acrobat DC og gå til Fil > Lagre som annet > Trykkeklar PDF (PDF/ X)

print-ready-option-Acrobat
  2. I dialogboksen Lagre som PDF klikker du på Innstillinger

print-ready-options
  3. I dialogen Preflight velger du Lagre som PDF/X-4 og klikker på OK

Preflight-option

Merk:

Du kan velge tilgjengelige PDF/X-4-konverteringsprofiler oppført i seksjonen Opprett PDF/X-4 i henhold til følgende PDF/X-4-konverteringsprofil.Bruk korrigeringer i henhold til dine krav.