Du kan laste ned skrivebordsprogrammet Adobe Acrobat Pro DC, og finne ut hvordan Acrobat Pro DC kan ta arbeidet ditt til neste nivå – med en kostnadsfri prøveversjon.

Last ned og installer en kostnadsfri prøve på skrivebordsprogrammet Acrobat Pro DC

Prøveversjonen inkluderer alle skrivebordsfunksjoner for Acrobat Pro DC, pluss et begrenset utvalg av Document Cloud-tjenester, inkludert muligheten til å fylle ut, signere og sende skjemaer på et nettbrett, lagre og dele filer på nett, og tilgang til nylig sette filer på tvers av enheter. Et betalt abonnement kreves for bruk av andre tjenester, inkludert muligheten til å få signaturer fra andre, sende og spore dokumenter på nett, og oppretting og eksport av PDF-er fra en nettleser eller en mobilenhet.

Laste ned og installere

On Windows

1. Gjennomgå systemkravene og vanlige spørsmål for prøveprogrammet nederst på siden. Sørg for at datamaskinen oppfyller kravene. Klikk på Kom i gang.

2. Skriv inn Adobe ID-en din og velg abonnementet du vil kjøpe når prøveperioden er over.Hvis du ikke har en Adobe ID, skriver du inn e-postadressen din. Klikk på Fortsett.

Hva er en Adobe ID?

En Adobe ID sikrer og personliggjør opplevelsen din med Adobe-produkter og -tjenester. Kjøpene, medlemskapene og prøveversjonene av Adobe-produkter og -tjenester er tilknyttet Adobe ID-en. Du kan også bruke Adobe ID-en til å registrere Adobe-produkter, bestille produkter, spore ordrer, kontakte Adobes kundestøtte og delta på Adobe-forumer og -arrangementer.

Sign_up

Skriv inn passordet for Adobe ID-en for å logge på, og klikk på Fortsett.

Merk:

Nye brukere blir bedt om å opprette passordet senere.

Logg på med passordet ditt

Velg en betalingsmåte og fyll ut betalingsdetaljene. Klikk på Start kostnadsfri prøvevperiode.

Start kostnadsfri prøveperiode
  3. På bakgrunn av hvilken nettleser du bruker, følger du instruksene nedenfor:

Internet Explorer

Du ser en beskjed nederst i vinduet som ber deg om å Lagre eller Kjøre filen. Klikk på Kjør og gå til neste trinn.

Firefox

a. Du kan se en beskjed om at filen lastes ned. Klikk på Lagre fil.

b. Du kan se den nedlastede exe-filen med å klikke på ikonet Vis alle nedlastinger øverst til høyre i vinduet.Filnavnet begynner på «acrobatproDC». Dobbelklikk på exe-filen, og gå videre til neste trinn.

Merk:

Trykk på Ctrl + J, og åpne dialogboksen til Firefox Library. Du kan se den nedlastede exe-filen under Nedlastinger. Filnavnet begynner på «acrobatproDC».

Chrome

Du kan se den nedlastede exe-filen nederst til venstre i nettleservinduet. Filnavnet begynner på «acrobatproDC». Dobbelklikk på exe-filen, og gå videre til neste trinn.

Merk: Hvis du ikke kan finne filen, kan du lese Hvor er den nedlastede filen?

Hvor er den nedlastede filen?

Hvis du ikke kan finne ned nedlastede filen, åpner du Windows Utforsker og velger Nedlastinger-mappen i venstre navigasjonsrute. Dobbelklikk på den nedlastede installasjonsfilen.

Nedlastinger-mappe i Windows
  4. Beskjed om brukerkontroll vises. Klikk på Ja.

UAC-forespørsel i Windows

Installasjonsprogrammet starter nedlasting og installasjon av Acrobat.

5. Etter installasjonen er ferdig, trykker du Start Acrobat.

Installasjonen er ferdig

Du kan bli bedt om å logge inn. Logg på med Adobe ID og passord.

Merk:

Hvis du ser en advarsel som sier at ditt Acrobat-abonnement ikke kan valideres, klikk på knappen Fortsett prøveperiode.

On Mac

1. Besøk siden Nedlasting av kostnadsfri prøveversjon av Acrobat DC.

Gjennomgå systemkravene og vanlige spørsmål for prøveprogrammet nederst på siden. Sørg for at datamaskinen oppfyller kravene.

2. Klikk på Kom i gang.

Hvis du ikke har en Adobe ID, må du oppgi eller velge egnet informasjon i feltene på siden og klikke på Registrer.

Registreringssiden

Hvis du har en Adobe ID, klikker du på Logg på (under Registrer-knappen), og logger på med Adobe ID-en og passordet ditt.

Hva er en Adobe ID?

En Adobe ID sikrer og personliggjør opplevelsen din med Adobe-produkter og -tjenester. Kjøpene, medlemskapene og prøveversjonene av Adobe-produkter og -tjenester er tilknyttet Adobe ID-en. Du kan også bruke Adobe ID-en til å registrere Adobe-produkter, bestille produkter og spore bestillinger, kontakte Adobe kundestøtte, og delta på Adobe-forumer og -hendelser.

Velkomstsiden vises. Nedlastingen har startet.

Siden Velkommen til din gratis prøveversjon av Acrobat Pro DC

Merk:

En DMG-fil lastes ned. Det er ikke et fullstendig installasjonsprogram. Når du kjører filen, starter den faktiske nedlastingen.

3. På bakgrunn av hvilken nettleser du bruker, følger du instruksene nedenfor:

Safari

Du kan se den nedlastede DMG-filen ved å klikke på ikonet Vis nedlastinger øverst til høyre på vinduet. Filnavnet begynner på «acrobatproDC». Dobbelklikk på DMG-filen, og gå videre til neste trinn.

Merk: Hvis du ikke kan finne filen, kan du lese Hvor er den nedlastede filen?

Firefox

a. Du kan se en beskjed om at filen lastes ned. Klikk på Lagre fil.

b. Du kan se den nedlastede DMG-filen ved å klikke på ikonet Vis alle nedlastinger øverst til høyre i vinduet. Filnavnet begynner på «acrobatproDC». Dobbelklikk på DMG-filen, og gå videre til neste trinn.

Merk: Hvis du ikke kan finne filen, kan du lese Hvor er den nedlastede filen?

Chrome

Du kan se den nedlastede DMG-filen nederst til venstre i nettleservinduet. Filnavnet begynner på «acrobatproDC». Dobbelklikk på DMG-filen, og gå videre til neste trinn.

Merk: Hvis du ikke kan finne filen, kan du lese Hvor er den nedlastede filen?

Hvor er den nedlastede filen?

Hvis du ikke kan finne ned nedlastede filen, åpner du Finder og velger Nedlastinger-mappen i venstre navigasjonsrute. Dobbelklikk på den nedlastede DMG-filen.

Nedlastinger-mappen på Mac OS
  4. Etter at DMG-filen kjøres i gang, ser du installasjonsskjermen for Adobe Acrobat. Dobbelklikk på installasjonsikonet for å starte installasjonen.

Dobbeltklikk på installasjonsprogrammet

Mac OS kan vise en varslingsmelding som den du ser under. Klikk på Åpne.

Varsel om åpning av en nedlastet fil

Merk:

Mac OS kan be deg om å logge på. Logg på med brukernavnet og passordet for Mac.

Angi passord

Installasjonsprogrammet starter nedlasting og installasjon av Acrobat.

5. Etter at installasjonen er ferdig, trykker du Start Acrobat.

Installasjonen er ferdig

Du kan bli bedt om å logge inn. Logg på med Adobe ID og passord.

Merk:

Hvis du ser en advarsel som sier at ditt Acrobat-abonnement ikke kan valideres, klikk på knappen Fortsett prøveperiode.

Konverter prøveversjonen av Acrobat Pro DC til et fullt abonnement