Feil: Dårlig parameter ved bruk av Opprette PDF fra skannerkommandoen i Acrobat

Når du skal opprette en PDF-fil med kommandoen PDF-fil fra skanner i Acrobat, vises feilmeldingen Feil parameter, og det blir ikke opprettet noen PDF-fil.

Løsning

Velg skanneren som er koblet til datamaskinen, fra popup-menyen Skanner i dialogen Konfigurer forhåndsinnstillinger.

1. I menyen Fil,velgOpprett > PDF-fil fra skanner > Konfigurer forhåndsinnstillinger.

2. I dialogen Konfigurer forhåndsinnstillinger klikker du på popup-menyen til høyre for Skanner-feltet, og velger deretter skanneren som er koblet til datamaskinen.

3. Klikk OK, og derettervelgOpprett > PDF-fil fra skanner.

Merk:Noen eldre skannermodeller støtter ikke forhåndsinnstillinger. Hvis du velger en skanner som ikke støttes, fra popup-menyen, vises en dialog der det står "Skanneren støtter ikke forhåndsinnstillinger".