Dialogboksen med advarselen «Eksisterende versjon oppdaget» dukker opp når du installerer Acrobat DC

Denne dialogboksen dukker opp når følgende betingelser er oppfylt:

1. Du har allerede en tidligere versjon av Acrobat installert

2. Du har lastet ned og installert Acrobat fra

- https://acrobat.adobe.com/no/no/free-trial-download.html

- https://cloud.acrobat.com/no/acrobat

Hvis du ønsker å beholde den eldre versjonen av Acrobat installert sammen med DC, kan du fjerne merket for alternativet «Fjern tidligere versjon».

Installasjon av Acrobat DC via skrivebordsprogrammet til Creative Cloud

Med versjonen 2.3.0.151, som ble utgitt den 24.9.2015, er nedlasting og installasjon av Acrobat DC forbedre til å støtte allerede installerte versjoner av Acrobat.

Med høstens utgivelse av Acrobat DC har vi inkludert funksjonen slik at vi kan lappe med tidligere versjoner av Acrobat 10 eller 11 (vedvarende) hvis nødvendig.

Oppdatere Acrobat DC

Når du oppdaterer til Acrobat DC kan du velge å beholde tidligere versjoner av Acrobat som du allerede har installert på systemet.
Ikke alle tidligere versjoner av Acrobat kan eksistere sammen med Acrobat DC. Hvis du har en versjon av Acrobat installert på systemet, som ikke kan beholdes når du oppdaterer til Acrobat DC, vil du få en av følgende meldinger:

Velg «Hopp over og fortsett» for å fortsette oppdateringen av andre programmer, eller «OK» hvis du kun oppdaterer Acrobat. Avinstaller tidligere versjoner av Acrobat fra systemet og installer deretter Acrobat Pro DC.

Velg «Hopp over og fortsett» for å fortsette oppdateringen av andre programmer, eller «OK» hvis du kun oppdaterer Acrobat. Du kan enten avinstallere den tidligere versjonen av Acrobat fra systemet, eller velge «Tilbake» og «Fjern tidligere versjoner» under Avanserte alternativer for installering av Acrobat DC.