Acrobat eller Adobe Reader krasjer etter en ny installasjon av 9.x-, 10.x- eller 11.x-produkter på maskiner som bruker Nvidia-drivere.

Løsninger

Løsning 1

1. Oppdater Nvidia-drivere på maskinen.

2. Start produktet etter oppdateringen.

Løsning 2

1. Finn og start EULA.exe separat fra produktet. Reader 11.0-banen kan for eksempel være C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 11.0\Reader.

2. Godta sluttbrukeravtalen.

3. Start produktet.

Tilleggsinformasjon

Det er en inkompatibilitet mellom produktet og gamle versjoner av enkelte Nvidia-drivere. Problemet oppstår kun for brukere med Nvidia-maskinvare som bruker en eldre versjon av nvdxgiwrap.dll.