Finner ikke Adobe PDF-ressursfiler | PDFMaker

Finner ikke Adobe PDF-ressursfiler ved oppretting av PDF-filer fra Microsoft Office-programmer

Oppretting av en PDF-fil ved å bruke Acrobat-menyen fra et Microsoft Office-program (Word, Excel eller Outlook) eller forsøk på å lagre dokumentet som Adobe PDF fører til følgende feil:

"Finner ikke Adobe PDF-ressursfiler. Acrobat PDFMaker. Du må ha administratorrettigheter for å installere disse filene. Kontakt den lokale systemadministratoren."

PDFMaker-feil

Løsning: Last ned og installer programmet Microsoft Visual C++ Runtime

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet