Dette dokumentet er beregnet på sluttbrukere. Administratorer og IT-ansatte kan se bedriftsveiledningen for administratorer for informasjon om server- og klientkonfigurering.

Med SharePoint-integrering kan du sjekke inn og ut PDF-filer fra Acrobat X og Reader X. Når administratoren har aktivert SharePoint-integrering, klikker du på en PDF-kobling i brukergrensesnittet i SharePoint-leseren for å åpne den i Reader eller Acrobat. Hvis du velger Ja, viser grensesnittet i SharePoint-leseren at brukeren har sjekket ut PDF-filen.

Etter at filen er sjekket ut, gir Reader/Acrobat flere alternativer for arbeid med PDF-filen. Menyen Fil > SharePoint-server legges til i Acrobat/Reader. Du kan sjekke inn, forkaste utsjekkinger eller klargjøre dokumentegenskaper for PDF-filen direkte fra Acrobat eller Reader.

Endringer i 10.1

Følgende endringer er implementert i 10.1:

• Utsjekkingsfunksjonen med SharePoint kan deaktiveres ved hjelp av en registerinnstilling.
  • Arbeidsflyt for digitale signaturer er forenklet:
    • Filen lagres direkte til SharePoint, såfremt PDF-filen allerede er sjekket ut.
    • Brukeren blir bedt om å sjekke ut PDF-filen dersom det ikke allerede er gjort.

Se bedriftsveiledningen for administratorer for informasjon om server- og klientkonfigurering.