Bildefelter

Formskriving: Med januar 2017-utgaven av Acrobat vil verktøyet Klargjør skjema nå støtte tillegg av et bildefelt med bare ett klikk. Dette er ikke en ny felttype; det er en knapp-felttype med JavaScript, slik at knappen oppfører seg som et bildefelt. Den bruker en eksisterende Javascript-funksjon til dette: event.target.buttonImportIcon().

Bildefelter som opprettes ved bruk av denne metoden har _af_image lagt til feltnavnene for å identifisere dem som bildefelter.

Bildefelt

Skjemautfylling: Javascript-funksjonenevent.target.buttonImportIcon() støtter nå bildefiltyper – jpg, png, gif og tiff – i Reader. Du kan også importere disse bildene i Reader. Merk at dette ikke er knyttet til det nye bildefeltet. Dette gjelder også eksisterende skjema som har felt ved bruk av event.target.buttonImportIcon()-funksjonen.

Import/eksport: Bildefeltet støtter ikke import/eksport av data.

Datofelter

Formskriving: Sammen med bildefeltet vil Klargjør skjema nå også støtte tillegg av et datofelt med bare ett klikk i januar 2017-utgaven. Dette er heller ikke en ny felttype; det er et tekstfelt med “Format” angitt til “Dato.

Datofelter som opprettes ved bruk av denne metoden har _af_date lagt til feltnavnene for å identifisere dem som datofelter.

Datofelt

Skjemautfylling: Med januar 2017-utgaven har vi lagt til støtte for datovelger for datofelter i både Acrobat og Reader. Dette er ikke knyttet til det nye datofeltet; hvis du har et eksisterende skjema med et tekstfelt med “Format” angitt til “Dato”, vil pilikonet for velging av data vises når du peker på feltet. Datovelgeren åpnes når du klikker på ikonet. Når du har valgt en dato vil datovelgeren formatere den i henhold til formatet spesifisert av forfatteren og skrive dette formatet i feltet.

Datovelger