Tabelloverskrift mislykkes i tilgjengelighetskontrollen som er gjort av Tilgjengelighetskontroll verktøyet Tilgjengelighetskontroll

Problem: Tabelloverskriften mislykkes i tilgjengelighetskontrollen i Tilgjengelighetskontroll verktøyet Tilgjengelighetskontroll etter installering av Acrobat September 2021 -oppdateringen

Hva har endret seg

I de tidligere versjonene klarte ikke Acrobat å oppdage manglende bordtabelloverskrifter, og slike tabelloverskrifter ble vist som bestått i Tilgjengelighetskontroll verktøyet Tilgjengelighetskontroll. Med utgivelsen av Acrobat (versjon 21.007.20091) i september 2021, blir PDF -filer med manglende tabelloverskrifter flagget i Tilgjengelighetskontrollen og vises som mislykkede i tilgjengelighetskontrollresultatet.

Løsning: Bruk riktige tabelltekstkoder i PDF -filen

Definer tabelltekstkodene i PDF -filen slik at tilgjengelighetskontrollen ikke flagger den som en feil i tilgjengelighetskontrollresultatet.

Løsning: Opprett en IgnoreTableHeaderCheck -registernøkkel (Windows) eller plist -fil (macOS) der tilgjengelighetskontrollen sender feil tabelloverskrift

Forsiktig!

Registernøkkelen omgår feilen, og flagger ikke eller løser ikke problemet med tilgjengelighet i tabelloverskriften tilgjengeligheten.

I Windows

1. Gå ut av Acrobat applikasjonen

2. Åpne Registerredigering: Gå til Kjør (Windows-menyen + R), skriv inn regedit.exe i Åpne- feltet og klikk på OK.

3. I Registerredigering, basert på den installerte versjonen av produktet, går du til den versjonsspesifikke plasseringen som er oppført nedenfor, og endrer eller oppretter DWORD-nøkkelen IgnoreTableHeaderCheck,

• Plassering for (32-biters Acrobat ):
      HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Adobe\Adobe Acrobat\DC\FeatureState
    • Plassering for (64-biters Acrobat ):
      HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Adobe\Adobe Acrobat\DC\FeatureState
    Merk:
    • Hvis IgnoreTableHeaderCheck value = 1, tilgjengelighetskontrollen i Acrobat passerer oppdager ikke feilen med tabelloverskrift og viser ingen feil.
    • Hvis IgnoreTableHeaderCheck value = 0, Tilgjengelighetskontroll i Acrobat oppdager feilen med tabelloverskrift og viser en feil i tilgjengelighetssjekkresultatet.
  4. Lukk Registerredigering.

I macOS

1. Gå ut av Acrobat applikasjonen

2. Naviger til mappen/Bibliotek/Applikasjonsstøtte/Adobe/Acrobat/DC/Instillinger/

3. Åpne filen com.adobe.Acrobat.FeatureState.plist i et selvvalgt pflist-redigeringsverktøy filen i et pflist-redigeringsverktøy.

4. Legg til eller endre IgnoreTableHeaderCheck(bool) oppføringen i com.adobe.Acrobat.FeatureState.plist filen:

• Hvis IgnoreTableHeaderCheck(bool) value = True, vil Tilgjengelighetskontrollen i Acrobat passerer ikke oppdage feilen med tabelloverskriften og viser ingen feil.
    • Hvis IgnoreTableHeaderCheck(bool) value = False, vil Tilgjengelighetskontroll i Acrobat oppdager feilen med tabelloverskriften og viser en feil i tilgjengelighetssjekkresultatet.
  5. Lukk plist-filen.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet