Avinstaller Adobe Bridge CS5

Adobe Bridge CS5 installeres automatisk med alle Creative Suite 5-/5.5-versjoner:5/5.5

• Adobe Creative Suite Design Standard
  • Adobe Creative Suite Design Premium
  • Adobe Creative Suite Web Premium
  • Adobe Creative Suite Production Premium
  • Adobe Creative Suite Master Collection

Adobe Bridge CS5 installeres også automatisk med følgende enkeltstående CS5-, CS5.1- og CS5.5-produkter:

• Photoshop
  • Photoshop Extended
  • Illustrator
  • After Effects
  • InDesign
  • InCopy
  • Adobe Premiere Pro
  • Flash Professional
  • Adobe Captivate

Adobe Bridge CS5 blir installert som en del av det Creative Suite 5.x-støttende produktinstallasjonsprogrammet, og kan derfor ikke avinstalleres enkeltvis. For å fjerne Adobe Bridge CS5 fra datamaskinen din må du avinstallere alle Creative Suite 5.x-versjoner og -programmer som bruker det. Hvis du for eksempel har installert både Photoshop CS5 og Illustrator CS5, må du avinstallere begge programmene for å kunne avinstallere Adobe Bridge CS5.

• Se produktmerknader på produktets Hjelp og støtte-side for instruksjoner om å avinstallere CS5-produkter.
  • Se Avinstaller Creative Suite | CS5, CS5.5 for instruksjoner om å avinstallere en Creative Suite 5-versjon.

Avinstaller Adobe Bridge CS4

Som med Bridge CS5, installeres Bridge CS4 med andre CS4-produkter, slik som Photoshop CS4. For å fjerne Bridge CS4 må du avinstallere produktene som støtter det. Se produktmerknadene for CS4-produktene på Hjelp og støtte-siden for CS4, for instruksjoner om å avinstallere.