Oversikt

Støtte for egendefinert domene gir kundene full kontroll over domenenavnet de bruker for kontoen i Captivate Prime. Kundene må kjøpe det egendefinerte domenet separat, og jobbe med Adobe-teamet for å angi det som påloggingsnettadresse i læreplattformen.

Dette lar kunden bruke white label i påloggingsprosessen, slik at brukere ikke ser tegn til Adobe eller Adobe Captivate Prime.

For eksempel kan du tilpasse domenet slik at brukerne får samme opplevelse som om de var på Adobe-domenet. Hvis ABC inc. vil lære opp kundene sine, vil de at de skal bruke domenet abc.com/mylearning i stedet for captivateprime.adobe.com/abc-inc/mylearning.

Som forhåndskrav må du registrere domenet, så kan Adobe veilede deg gjennom hvordan du tilpasser nettadressen.

Merk:

Funksjonen for egendefinert domene er tilgjengelig til en ekstraavgift. Ta kontakt med bedriftens rådgiver for kundehåndtering for å få mer informasjon.

<customer_custom_domain> er delen som kan egendefineres.

Slik konfigurerer du et egendefinert domene for en konto

Merk:

Som forhåndskrav må kunden eie et domenenavn eller kjøpe domenet fra en leverandør.

La oss si at en kunde eier et oppdiktet domene, acme.com. Kunden vil at innhold fra Captivate Prime skal leveres fra learning.acme.com.

Følg trinnene under for å konfigurere et egendefinert domene.

1. Kunden må legge til tre CNAME-oppføringer i domenet:

• learning.acme.com: offentlig ALB-endepunkt for Captivate Prime delt av Adobe
    • lrs.learning.acme.com: offentlig ALB-endepunkt utpekt av learning.acme.com
    • cdn.learning.acme.com: CDN-endepunkt delt av Adobe
  2. Kunden må oppgi SSL-sertifikater for disse domenene:

• learning.acme.com
    • lrs.learning.acme.com
    • cdn.learning.acme.com
  3. Adobe laster opp disse SSL-sertifikatene til AWS ALB for å levere forespørselen til domenene.

4. Adobe legger til learning.acme.com i SAN-sertifikatet.

5. Adobe genererer SP-metadata for kunden siden metadataene kommer til å bestå av den egendefinerte domenenettadressen.

• Hvis kunden vil ha pålogging for sosiale nettverk, må Adobe inkludere omdirigeringsmønstrene for nettadressene til de sosiale nettverkene i listen over tillatte nettadresser.
    • Hvis kunden har aktivert SSO, må kunden jobbe med IDP for å inkludere domenene i omdirigeringsnettadressene. Kunden må dele IDP-metadata-XML med Adobe. Adobe må deretter oppdatere SSO-innstillingene til kundekontoen.
  6. Adobe endrer deretter S3 CORS-reglene til å inkludere kundens domene.