Installer Salesforce-pakken

Oversikt

Captivate Prime tilbyr en Salesforce App-pakke. Når den er installert og konfigurert i SFDC, kan salgsansatte utføre opplæringsaktiviteter i SFDC-portalen. Denne appen lar SFDC-brukere utforske nye opplæringer, se anbefalinger og konsumere dem direkte i SFDC-portalen. Brukere får også kunngjøringer sendt av administratorer i form av toppbannere direkte inne i appen i SFDC-portalen.

Konfigurer i Captivate Prime-appen

1. Logg på Captivate Prime-administratorkontoen som integrasjonsadministrator.
  2. Klikk på Programmer > Utvalgte apper.
  3. Klikk på Salesforce.
  4. Noter applikasjons-ID-en (også kjent som klient-ID) og klienthemmeligheten som er oppgitt i beskrivelsen på Salesforce-appsiden.
  5. Klikk på Godkjenn, og sjekk at appen blir godkjent.
  6. Klikk på Utviklerressurser > Tilgangstokener for testing og utvikling.
  7. I seksjonen Hent OAuth-kode må Klient-ID og omfang være angitt til – admin:read,admin:write.Klikk på Send.
  8. Angi Klient-ID og Klienthemmelighet under Hent gjenoppfriskningstoken. Klikk på Send og noter gjenoppfriskningstokenet.

Opprett konto i Salesforce-appen

1. Opprett en konto på Salesforce-registreringssiden. Du må opprette en Salesforce-konto i utvikler- eller enterprise-utgaven.Utviklerens URL-adresse for registrering.Sørg for at du bruker samme e-post-ID til registrering i Salesforce som du brukte til Captivate Prime.
  2. Bekreft kontoen din gjennom e-postbekreftelsen.
  3. Opprett et passord, og logg på Salesforce.
  4. Noter Salesforce-URL-adressen etter pålogging (f.eks. site.lightning.force.com)

Installer Captivate Prime-pakken

Hvis du vil installere pakken, må du først slette den eksisterende pakken i Salesforce. Før du avinstallerer må du aktivere innstillingene, som vist nedenfor. Det er obligatorisk å bruke disse innstillingene, ellers kan du ikke installere pakken.

Merk: Adobe Captivate Prime-appen støttes bare i Salesforce Lightning-visningen.

1. Start Captivate Prime-pakke-URL-adressen.
  2. Klikk på Bruk egendefinert domenePålogging-siden.
  3. Angi pakke-URL-adressen og klikk på Fortsett. Installasjonssiden må ha alternativet Installer kun for administratorer valgt. Ikke endre dette alternativet.
  4. Klikk på Installer.Når pakken er installert, klikker du på Ferdig. Du veiledes til siden med installerte pakker, og her ser du den installerte Adobe Captivate Prime-pakken.
  5. Gå til Appstarter (ved siden av Oppsett) og søk etter Adobe Captivate Prime.
  6. Klikk på Konfigurer for å konfigurere appen.

7. Klikk på Ny og legg til følgende detaljer:
    • Config: Angi et selvvalgt navn.
    • ClientID: Angi verdien du hentet fra den første seksjonen.
    • ClientSecret: Angi verdien du hentet fra den første seksjonen.
    • RefreshToken: Angi verdien du hentet fra den første seksjonen.
    • PrimeBaseURL: URL-adressen til nettstedet der Captivate Prime ligger.

Legg til innstillinger for eksternt nettsted

1. Klikk på Konfigurer øverst til høyre på siden.
  2. Søk etter Instillinger for eksternt nettsted i Hurtigsøk.
  3. Klikk på Nytt eksternt nettsted.
  4. Angi detaljene:
    1. Navn på eksternt nettsted: Angi et selvvagt navn.
    2. URL-adresse til eksternt nettsted: URL-adressen for nettstedet der Captivate Prime ligger.
  5. Start Captivate Prime.

Aktiver varsler for Captivate Prime-appen

1. Klikk på Konfigurer øverst til høyre.
  2. Søk etter Egendefinerte varsler.
  3. Klikk på Ny.
  4. Angi følgende opplysninger:
    1. Egendefinert varslingsnavn: PrimeNotification
    2. API-navn: PrimeNotification
  5. Velg både Datamaskin og Mobil som støttede kanaler.
  6. Klikk på Lagre.
  7. Følg trinnene nedenfor for å aktivere push-varsler for mobile enheter:
    1. Installer Salesforce-mobilappen på mobiltelefonen.
    2. Logg på appen ved å bruke legitimasjonen din.
    3. Gå til Konfigurer > Innstillinger for varslingslevering.
    4. Legg til Salesforce for iOS og Android.

Avinstaller Captivate Prime fra Salesforce

1. Gå til Installerte pakker i Salesforce-appen.
  2. Klikk på Avinstaller.

Konfigurer Captivate Prime for Salesforce-brukere

Captivate Prime-appen er også tilgjengelig for brukere som finnes i en hvilken som helst Salesforce-konto. Salesforce-administratoren kan legge til brukere basert på profiler. Salesforce-profiler likner profiler i Captivate Prime. For eksempel administrator, integrasjonsadministrator, instruktør og så videre. Salesforce-administratoren kan også opprette en tilpasset profil.

Som Salesforce-administrator kan du enten tilordne profiler til brukere, eller opprette en tilpasset profil.

Opprett en profil
Opprett en profil

Når du installerer pakken, kan du tilordne Salesforce-profilen til elever.

Etter å ha installert pakken må du konfigurere profilen.

Klikk på Konfigurer > Ny og legg til følgende:

• Konfigurasjonsnavn
  • Klient-ID
  • Klienthemmelighet
  • PrimeBaseURL
  • Deaktiver omdirigering

Merk: Du kan bare opprette én enkelt konfigurasjon. Hvis du prøver å legge til en annen konfigurasjon, ser du en feilmelding. Konfigurasjonen kobler Salesforce-kontoen mot elevkontoen.

For at elever skal kunne se Captivate Prime-appen må du aktivere appen for alle elever.

Neste trinn er å gi tilgang til Captivate Prime-appen.

Angi tillatelser
Angi tillatelser

Velg brukere og tilordn tillatelser deretter. Elevene har nå tilgang til Captivate Prime-appen.

Deretter velger du en profil, for eksempel standardprofil for en bruker, og klikker på profilen. Klikk på Rediger og aktiver avmerkingsboksen Adobe Captivate Prime i seksjonen Tilpassede appinnstillinger. Dette gjør appen tilgjengelig for brukeren.

I seksjonen Tilpassede faneinnstillinger velger du alternativet Standard på i rullegardinlisten Hjem for elever.

Du må gjøre appen synlig for alle profiler.

Klikk Lagre , og elever som tilhører alle profiler får tilgang til Captivate Prime-appen.