E-postkoblinger utløst fra modifiserte maler gir en feil i Captivate Prime

Problem

Det oppstår en feil etter å ha klikket på en lenke for en automatisk e-post/velkomste-post/påmeldingspost.

Feil

HTTP-status 400 - Feil forespørsel

404 Feil forespørsel
Feil

Årsak

Dette skjer vanligvis når e-postmalene er feil tilpasset.

Løsning

Følg trinnene nedenfor for å unngå feil som er knyttet til ødelagte koblinger, som kan vises på grunn av tilpasninger:

1. Logg på som administrator.

2. Klikk på E-postmaler i panelet til venstre.

3. Naviger til ønsket mal og klikk for å endre den.

Dette åpner vinduet Forhåndsvisning av mal.

forhåndsvisning av mal
    Rediger en mal

Noter deg punktene når du redigerer en e-postmal:

• Vi anbefaler at du endrer en e-postmal fra inne i Captivate Prime-grensesnittet.
    • Kopier og lim inn den modifiserte malen til en Notisblokk/Word-fil for å lagre en kopi av endringene som er gjort.
    • Unngå å bytte ut dynamisk tekst i malen, som er uthevet i blått. For eksempel, «OrganizationName», «Learner», «click here», «CertificateName» og så videre.
  4. Klikk på Lagre for å bekrefte endringene i malen.

5. Utløs e-posten for å bekrefte at koblingene fungerer som forventet.

6. Tilbakestill innstillingene til de originale ved å klikke på alternativet Tilbakestill til original for den endrede malen.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet