Komme i gang for ledere

Komme i gang med Captivate Prime som leder.

Komme i gang-siden hjelper deg navigere gjennom de viktigste funksjonene til appen.

Så snart du logger på som leder, kan du se hurtigvinduet med en liste videoer.

Se eksempelvideoer

Bla gjennom videokursene for å forstå de viktigste funksjonene til lederrollen. Hvis du ikke vil at dette hurtigvinduet skal åpnes når du logger inn, kan du deaktivere det ved å klikke på «Ikke vis ved pålogging» nede til høyre i hurtigvinduet.

Klikk på Lukk vindu for å lukke hurtigvinduet.

Se eksempelvideoer
Se eksempelvideoer

Komme i gang-siden

Fra Komme i gang-siden kan du utføre følgende aktiviteter:

• Se rapporter – Spore team-ytelse gjennom rapporter.
  • Administrere team – Nominere, godkjenne og gi tilbakemelding om kurs.

Du kan også finne ut mer om Captivate Prime ved å velge å se videokursene, hjelpeinnholdet og lære mer om de forskjellige rollene.

Opplev Prime
Opplev Prime