Følgende emner dekkes
Finn ut hvordan du sier opp ulike typer Creative Cloud-medlemskapsplaner.
På denne siden

Vi beklager at du ikke lenger vil være medlem. Før du avbryter medlemskapet, kan du lese Adobes abonnementsbetingelser.

Hvis du vil si opp et årsmedlemskap, må du kontakte Adobe. Dette gjelder uansett om du betaler per år eller per måned. Slik gjør du dette:

1. Hvis du vil si opp et årsmedlemskap, klikker du her for å kontakte oss og logger på med Adobe ID-en og passordet ditt.

2. Siden Trenger du hjelp? vises. Rull nedover og velg ditt foretrukne kontaktalternativ.

3. En kundestøtterepresentant hjelper deg med å si opp planen.

Hvis du sier opp årsmedlemskapet (enkeltperson eller arbeidsgruppe) i løpet av 14 dager, får du full refusjon. Ellers blir du fakturert for 50 % av den gjenstående kontraktsperioden.

Hvis du vil si opp medlemskapet i den siste måneden (måned 12), trenger du ikke å ringe kundestøtte. Følg trinnene i delen Si opp et månedsbasert medlemskap nedenfor.

I de fleste land kan du si opp et månedsbasert medlemskap via Internett. Følg trinnene nedenfor. Hvis du vil si opp et årsmedlemskap med månedlig betaling, følger du trinnene ovenfor under delen Si opp et årsmedlemskap.

Merk:

Hvis du bor i et av landene som er oppført her, kontakter du Adobes kundestøtte. Følg trinnene i delen Si opp et årsmedlemskap ovenfor.

1. Logg på med Adobe ID-en og passordet ditt. Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte da du registrerte deg for medlemskapet.

2. Klikk på Administrer plan under Planer og produkter.

Klikk på Administrer plan
    3. Under Planinformasjon klikker du på Opphev planen.

Klikk på Opphev planen
    4. Angi årsaken til at du sier opp planen, og klikk deretter på Opphev planen.

Velg årsaken til oppsigelsen

Du får en e-post med bekreftelse på oppsigelsen.

Du beholder tilgangen til Creative Cloud-planen frem til slutten av faktureringsperioden. Hvis du vil starte en Creative Cloud-plan på nytt, går du til siden for Creative Cloud-planer.

Kontakt kontoadministratoren for å si opp et bedriftsmedlemskap.

Hvis du kjøpte medlemskapet fra andre enn Adobe, kontakter du selgeren for å få hjelp.

TIlbake til toppen