Finn ut hvordan du sier opp ulike typer Creative Cloud-medlemskapsplaner.

Vi beklager at du ikke lenger vil være medlem. Før du avbryter medlemskapet, bør du lese Adobes abonnementsbetingelser.

Avbryte medlemskapet

Hvordan du avbryter medlemskapet dit avhenger av hvordan du kjøpte det.

Kjøpt fra Amazon, iTunes, Best Buy eller annen forhandler

Hvis du kjøpte medlemskapet fra andre enn Adobe, kontakter du selgeren for å få hjelp.

Utvidet du ditt originale medlemskap?

Hvis du utvidet medlemskapet ditt ved å gi betalingsinformasjon til Adobe, kan du avbryte medlemskap ditt via Internett. Følg fremgangsmåten nedenfor under Kjøpt fra Adobe. Hvis du ikke ser et alternativ om å avbryte planen, kontakter du oss for å avbryte.

Gratis medlemskap

Du kan ikke avbryte et gratis medlemskap i løpet av gratisperioden. Hvis du ikke vil fortsette medlemskapet etter at gratisperioden er avsluttet, men du registrerte betalingsinformasjon da du innløste medlemskapet, må du kontakte oss for å avbryte fornyelsen.

Hvis du ikke la til betalingsinformasjon da du innløste det kostnadsfrie medlemskapet, utløper medlemskapet ditt på slutten av gratisperioden.

Kjøpt fra Adobe

Hvis du kjøpte Creative Cloud-abonnementet ditt direkte fra Adobe, kan du avbryte abonnementet ditt når som helst over nettet.

1. Logg på Adobe ID-kontoen din med Adobe ID-en og passordet.

Merk:

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte da du registrerte deg for medlemskapet.

2. Under Planer og produkter klikker du på Administrer plan for planen du vil avbryte.

Administrere plan
  3. Under Planinformasjon klikker du på Opphev planen.

Merk:

Ser du ikke Opphev planen-knappen? Kontakt oss for å avbryte medlemskapet.

Si opp plan
  4. Angi årsaken til at du sier opp planen, og klikk deretter på Fortsett for å avslutte planen.

Angi årsaken til oppsigelsen
  5. Følg instruksjonene på skjermen for å beholde den nåværende planen, bytte til en annen plan, eller si opp planen.

Du får en e-post med bekreftelse på oppsigelsen. Hvis du vil starte en Creative Cloud-plan på nytt, går du til siden for Creative Cloud-planer.

Hvis du sier opp et årsmedlemskap (betalt månedlig eller årlig) i løpet av 14 dager, får du full refusjon. Ellers blir du fakturert for 50 % av den gjenstående kontraktsperioden.

Hvis du avbryter et månedsbasert medlemskap, har du tilgang til Creative Cloud-planen din frem til slutten av faktureringsperioden.

Si opp et bedriftsmedlemskap

Kontakt kontoadministratoren for å si opp et bedriftsmedlemskap.