Finn ut hvordan du sier opp ulike typer Creative Cloud-medlemskapsplaner.

Vi beklager at du ikke lenger vil være medlem. Før du avbryter medlemskapet, bør du lese Adobes abonnementsbetingelser.

Avbryt medlemskapet selv

Hvordan du avbryter medlemskapet dit avhenger av hvordan du kjøpte det.

Kjøpt fra Adobe

Hvis du kjøpte Creative Cloud-abonnementet direkte fra Adobe, kan du avbryte abonnementet ditt på Internett når som helst.

1. Logg på Adobe ID-kontoen din med Adobe ID-en og passordet.

Merk:

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte da du registrerte deg for medlemskapet.

2. Under Planer og produkter klikker du på Administrer plan for planen du vil avbryte.

Administrere plan
    Administrere plan
  3. Under Planinformasjon klikker du på Opphev planen og følger instruksjonene på skjermen for å fortsette.

Merk:

Ser du ikke Opphev planen-knappen? Kontakt oss for å avbryte medlemskapet.

Opphev planen
    Opphev planen
  4. Angi årsaken til at du opphever planen, og klikk deretter på Fortsett eller Behold planen.

Angi årsaken til oppsigelsen
    Årsaken til at planen sies opp
  5. Følg instruksjonene på skjermen for å beholde den nåværende planen, chatte med kundestøtte eller oppheve planen.

Beholde, oppheve eller bytte planer
    Beholde, oppheve eller bytte planer
  6. Hvis du opphever planen, vil du motta en e-post med bekreftelse på oppsigelsen. Hvis du vil starte en Creative Cloud-plan på nytt, går du til siden for Creative Cloud-planer.

Bekreft kanselleringen
    Bekreft kanselleringen

Hvis du sier opp et årsmedlemskap (betalt månedlig) innen 14 dager etter bestillingen, får du full refusjon. Hvis du sier opp etter 14 dager, blir du belastet 50 % av den gjenværende kontraktsforpliktelsen, og tjenesten fortsetter til slutten av den månedens betalingsperiode.

Hvis du sier opp et årsmedlemskap (forhåndsbetalt) innen 14 dager etter bestillingen, får du full refusjon. Hvis du sier opp senere enn 14 dager etter bestillingen, får du ikke refundert betalingen, og tjenesten fortsetter til slutten av avtaleperioden.

Hvis du kansellerer et månedsbasert medlemskap innen 14 dager etter bestillingen, vil du motta full refusjon. Hvis du kansellerer etter at det er gått 14 dager, kan ikke beløpet refunderes, og tjenesten fortsetter til slutten av faktureringsperioden for gjeldende måned.

Merk:

Refusjonen gjelder bare for 14 dager etter den opprinnelige bestillingen, ikke for påfølgende fornyelser.

Kjøpt fra Amazon, iTunes, Best Buy eller annen forhandler

Hvis du kjøpte medlemskapet fra andre enn Adobe, kontakter du selgeren for å få hjelp.

Utvidet du ditt originale medlemskap?

Hvis du utvidet medlemskapet ditt ved å gi betalingsinformasjon til Adobe, kan du avbryte medlemskap ditt via Internett. Følg fremgangsmåten nedenfor under Kjøpt fra Adobe. Hvis du ikke ser et alternativ om å avbryte planen, kontakter du oss for å avbryte.

Gratis medlemskap

Du kan ikke avbryte et gratis medlemskap i løpet av gratisperioden. Hvis du ikke vil fortsette medlemskapet etter at gratisperioden er avsluttet, men du registrerte betalingsinformasjon da du innløste medlemskapet, må du kontakte oss for å avbryte fornyelsen.

Hvis du ikke la til betalingsinformasjon da du innløste det kostnadsfrie medlemskapet, utløper medlemskapet ditt på slutten av gratisperioden.

Si opp et bedriftsmedlemskap

Kontakt kontoadministratoren for å si opp et bedriftsmedlemskap.