Følgende emner dekkes
Finn ut hvordan du sier opp Creative Cloud-medlemskapet eller -planen.
På denne siden

Vi ville gjerne hatt deg med videre. Du må kontakte Adobe for å si opp et årsmedlemskap. Slik gjør du dette:

1. Hvis du vil si opp årsmedlemskapet, klikker du her for å kontakte oss og logger på med Adobe ID-en og passordet.

2. Siden Trenger du hjelp? vises. Rull nedover og velg ditt foretrukne kontaktalternativ.

3. En kundestøtterepresentant hjelper deg med å si opp planen.

Hvis du sier opp årsmedlemskapet (enkeltperson eller arbeidsgruppe) i løpet av 14 dager, vil du motta full refusjon. Ellers blir du fakturert for 50 % av den gjenstående kontraktslengden. Før du sier opp medlemskapet, må du lese Adobes abonnementsbetingelser.

Hvis du vil si opp medlemskapet i den siste måneden (måned 12), trenger du ikke å ringe kundestøtte. Følg trinnene i delen Si opp et månedsbasert medlemskap nedenfor.

I de fleste land kan du si opp et månedsbasert medlemskap via Internett. Følg trinnene nedenfor.

Merk:

Hvis du bor i et av landene som er oppført her, kontakter du Adobes kundestøtte. Følg trinnene i delen Si opp et årsmedlemskap ovenfor.

1. Gå til http://adobe.com/go/account_no og logg på med Adobe ID-en og passordet. Din Adobe ID er e-postadressen du brukte da du registrerte deg for medlemskapet.

2. Klikk på Administrer plan under Planer og produkter.

Administrere plan
    3. Klikk på Si opp plan.

Si opp plan
    4. I popup-vinduet Bekreft oppsigelse av plan klikker du abonnementsvilkårene for å se gjennom vilkårene for oppsigelse eller klikker Kundestøtte for å be om oppsigelse.

Kontakt kontoadministratoren for å si opp et bedriftsmedlemskap.

Hvis du kjøpte medlemskapet fra andre enn Adobe, kontakter du selgeren for å få hjelp.

TIlbake til toppen