Følgende emner dekkes
Aktiver Creative Cloud-medlemskapet, oppgrader eller si det opp, endre kredittkortet, administrer applikasjoner og tjenester, og mer.
På denne siden

Velkommen til Creative Cloud-medlemskapet! Kom i gang med å administrere kontoen, betalinger og applikasjoner. Slik gjør du dette.

Det finnes to metoder for å aktivere Creative Cloud-medlemskapet for første gang:

• Hvis du kjøpte Creative Cloud fra Adobe, logger du på med Adobe ID-en. Når du logger på, aktiverer du Creative Cloud-lisensen og alle applikasjoner og tjenester som er knyttet til din Adobe ID. Deretter kan du bruke applikasjonene og tjenestene på vanlig måte. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Logge på og logge av for å aktivere Creative Cloud-applikasjoner.
    • Hvis du kjøpte Creative Cloud fra en forhandler, mottok du kanskje en innløsingskode. Hvis du vil bruke en innløsingskode for å aktivere medlemskapet, kan du se Creative Cloud-medlemskap i Hjelp for innløsingskode.

Hvis du vil administrere kontoinformasjonen for din Adobe ID (for eksempel endre passord eller betalingsinformasjon), gjør du følgende:

1. Få tilgang til Adobe ID-kontoen på nettet, og logg på med Adobe ID-en og passordet.

2. På Adobe ID-siden bruker du kategoriene øverst til å oppdatere dine planer og produkter, endre e-post- og kontaktinformasjonen, endre passord eller oppdatere profil- og kommunikasjonsinnstillinger.

Hvis du vil ha mer detaljert informasjon og trinnvise instruksjoner, kan du se Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvis du har flere Adobe ID-er, må du kontakte oss for å konsolidere kontoene dine. Kontakt oss, og klikk deretter på Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss. Velg kontaktalternativ (telefon eller chat), og en kundestøtterepresentant vil hjelpe deg.

1. Klikk her for å få tilgang til din Adobe ID-konto på Internett, og logg på med Adobe ID-en og passordet.

2. Velg Planer og produkter hvis dette ikke allerede er valgt, og klikk på Rediger betalingsinformasjon

Klikk på Rediger betalingsinformasjon
    3. Oppdater kredittkortinformasjonen i hurtigvinduet, og klikk på Lagre.

Ved hjelp av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet kan du installere og oppdatere applikasjoner, synkronisere filer og skrifter, finne arkivbilder og kreative ressurser, dele kreativt arbeid med andre, og redigere innstillinger, for eksempel språkinnstillingen. Se Administrere Creative Cloud-applikasjoner og -tjenester.

Endre planen

Du kan oppgradere planen – for eksempel fra en applikasjonsbaserte plan til en Creative Cloud Alle applikasjoner-plan. Eller du kan bytte planer, for eksempel fra en månedsbasert til en ettårsplan. Se Oppgradere eller endre Creative Cloud-planen.

Gjøre om en prøveversjon til et kostnadsbelagt medlemskap

Hvis du vil gjøre om en gratis prøveversjon til et kostnadsbelagt medlemskap, kan du se Gjøre om en prøveversjon til et betalt Creative Cloud-medlemskap.

Hvis du vil gjøre om prøvversjoner av Creative Suite 6-applikasjoner til et Creative Cloud-medlemskap, kan du se Gjøre om Creative Suite 6-applikasjoner til Creative Cloud-medlemskap.

Oppgradere til Creative Cloud med Adobe Stock-medlemskap

Hvis du vil oppgradere til Creative Cloud med Adobe Stock-medlemskap, se Administrere Stock-medlemskapet

Hvis medlemskapet er i ferd med å utløpe, er det lett å fornye eller forlenge det. Du kan også starte et medlemskap som er utløpt, på nytt. Se Fornye eller starte Creative Cloud-medlemskapet på nytt.

TIlbake til toppen

Vanlige spørsmål

Når starter et medlemskap?

Hvis du kjøper medlemskapet direkte fra Adobes webområde, starter det straks bestillingen er behandlet av Adobe Store. Kom i gang ved å logge på kontoen.

Hvis du kjøper et medlemskap for enkeltpersoner hos en deltakende forhandler eller i en nettbutikk, starter medlemskapet så snart du oppgir innløsingskoden klikker på Kom i gang.

Hvis du kjøper et arbeidsgruppemedlemskap fra en forhandler, starter medlemskapet når du legger til lisensplasser på kontoen.

Er jeg som Creative Cloud-medlem nødt til å installere en oppgradering av en applikasjon når den blir tilgjengelig?

Nei, du kan fortsette å bruke den nåværende versjonen av produktet så lenge du har et aktivt medlemskap. Du kan selv velge om og når du vil installere en ny utgave. Du kan også installere tidligere versjoner av applikasjoner via medlemskapet.

Kan jeg sende filer til personer som ikke har et Creative Cloud-medlemskap? Vil de kunne se på filene eller dele dem med andre?

Ja. Filer som opprettes med Creative Cloud-applikasjoner, kan deles på samme måte som andre filer, via e-post, FTP og så videre.

I tillegg gjør delingsfunksjonene i Creative Cloud det mulig å dele filer med personer som ikke er medlemmer av Creative Cloud, ved å la dem se på filene i en nettleser. De kan slå lag av og på, se relevante metadata, kommentere og til og med laste ned filer for redigering.

Du administrerer innstillingene for fildeling på Creative Cloud Files-siden.

Hva skjer hvis jeg bestemmer meg for å avslutte medlemskapet?

Du vil fortsatt ha tilgang til fordelene ved et gratis Creative Cloud-medlemskap, og hvis du har lagret arbeidet på datamaskinen, har du fortsatt tilgang til de filene på din egen enhet. Du vil ikke lenger ha tilgang til Creative Cloud-applikasjoner eller de fleste av tjenestene som inngår i et Creative Cloud-medlemskap, og skylagringskapasiteten blir redusert til 2 GB.

Hvis du vil ha flere spørsmål og svar om Creative Cloud, kan du se Vanlige spørsmål.