Adobe Creative Cloud og Microsoft Teams skaper en felles plattform for kreativt arbeid og samarbeid. Med Creative Cloud-applikasjonen for Microsoft Teams kan designere enkelt dele arbeidet sitt, få tilbakemelding og holde seg oppdatert om handlinger knyttet til ressursene sine.

Obs: Internet Explorer 11 og eldre versjoner støttes ikke. Bruk Microsoft Teams-skrivebordsapplikasjonen eller åpne Microsoft Teams i andre støttede nettlesere, for eksempel Microsoft Edge, Chrome eller Firefox.

Nytt i august 2018-versjonen

• Del ressurser med en forbedret meldingsutvidelse: Nå kan du enkelt velge fra en liste over de 20 siste ressursene som er endret, eller kjøre et søk for å dele ressurser med arbeidsgruppen din.
  • Hold deg oppdatert på kommentarer som skrives i XD-prototyper: Creative Cloud leverer varsler direkte til deg når noen kommenterer i XD-prototypene dine. Varsler er slått PÅ som standard. Du kan bruke kommandoen "Varsler av" for å deaktivere varslene.
  • Enklere grensesnitt: Vi vet at det du er ute etter i Microsoft Teams, er å dele ressursene dine på en enkel måte, få tilbakemelding og holde deg oppdatert når det skjer handlinger knyttet til ressursene dine. Derfor har vi forenklet applikasjonen ved å fjerne Adobe Stock-fanen og følgende robot-kommandoer: Hent Nylige filer, Søk i Adobe Stock, Søk i Adobe Creative Cloud, og Søk i Adobe Hjelp.

Få Creative Cloud-applikasjonen for arbeidsgruppen din

1. Logg på Microsoft Teams-nettkontoen din på https://teams.microsoft.com/, eller last ned og bruk Microsoft Teams-skrivebordsprogrammet.

2. Klikk på Store i sidefeltet og velg deretter Adobe Creative Cloud fra listen over applikasjoner og tjenester.

3. I vinduet som åpnes, velger du arbeidsgruppen din fra rullegardinlisten Legg til en arbeidsgruppe og klikker deretter på Installer.

4. I vinduet som åpnes, velger du kanalen der du vil bruke applikasjonen, og angir deretter funksjonene du vil ha: Robot, Fane eller Meldinger.

Få Creative Cloud-applikasjonen for arbeidsgruppen din

Gi arbeidsgruppen din rask tilgang til filer og samarbeid ved å feste Creative Cloud-ressurser til en fane

1. Velg en kanal og klikk deretter på "+"-knappen til høyre for listen over eksisterende faner.

2. I vinduet som åpnes, velger du Adobe Creative Cloud og klikker deretter på Logg på med Adobe ID (hvis du ikke allerede er pålogget). Skriv inn legitimasjonen din og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre påloggingen.

3. Fra listen over filer eller biblioteker velger du ressursen du vil koble til fanen, og klikker deretter på Lagre. En ny fane med navnet på ressursen legges til i kanalen.

Feste en Creative Cloud-ressurs til en fane

Dele Creative Cloud-ressurser i samtaler ved hjelp av meldingsutvidelsen

1. På Samtaler-fanen klikker du på Flere valg (...) nedenfor tekstboksen og velger deretter Adobe Creative Cloud.

Meldingsutvidelsen i Adobe Creative Cloud
  2. De 20 siste ressursene vises i panelet. For å velge en ressurs for deling gjør du ett av følgende:

• Velg en ressurs fra listen, eller
    • Søk etter en ressurs ved hjelp av søkefeltet øverst, og velg deretter ett av søkeresultatene
  3. Ressursen du velger, blir oppført som et rikt kort. For å se detaljene for ressursen klikker du på Åpne i nettleseren.

Ressurs vist som et rikt kort

Hold deg oppdatert på kommentarer som skrives i Adobe XD-prototyper

Creative Cloud-roboten sender meldinger direkte til deg når noen skriver en kommentar i Adobe XD-prototyper du samarbeider om.

Hvem får disse varslene?

• Eieren av ressursen får et varsel når validatorer legger til kommentarer, endrer kommentarer eller svarer på kommentarer.
  • Andre brukere som er en del av en kommentartråd, mottar bare varsler som gjelder den aktuelle tråden.
Varsler om kommentarer på XD-prototyper

Varsler er slått PÅ som standard. Du kan bruke kommandoen "Varsler av" for å deaktivere varslene.

1. Velg Chat i sidefeltet og velg deretter Adobe Creative Cloud på listen Nylig.

2. Skriv inn Varsler av eller velg Varsler av fra kommandolisten, og trykk deretter på Enter.

En bekreftelsesmelding viser at varsler er slått av.

Kommandoliste

Merk:

Hvis du har logget på ved hjelp av Fane-grensesnittet for første gang, ser du at varslene er slått av som standard. Hvis du vil aktivere varslene, bruker du kommandoen Varsler på.

Hvis du foretrekker å motta varsler i Microsoft Teams og vil slå av varsler i andre kanaler slik som e-post, kan du gå til accounts.adobe.com.

Slik fjerner du tilgangen til de delte Adobe Creative Cloud-ressursene dine

Tilgang til en delt ressurs kan fjernes på to måter: du kan fjerne ressursen fra Teams-arbeidsområdet, eller du kan bruke Creative Cloud Assets-nettstedet for å fjerne tilgangen til ressursen helt.

1. Fjern ressursen fra Teams-arbeidsområdet ved å klikke på pil ned i fanen og deretter velge Fjern.

Fjern en delt ressurs fra Teams
  2. For å gjøre ressursen utilgjengelig for eventuelle personer du kan ha delt den med, følger du disse trinnene:

1. Logg på https://assets.adobe.com/ med Adobe ID og passord.
    2. Gå til Filer > Alle, og klikk deretter på den delte filen eller mappen.
    3. Klikk på Del og velg deretter Send kobling.
    4. Klikk på Fjern felles kobling i Send kobling-dialogen.
    Send kobling
    Fjern felles kobling

Send oss tilbakemelding. Du blir omdirigert til en Microsoft Forms-side for å gi tilbakemelding.