Redusert eller langsommere ytelse i Adobe-programmer på Mac OS 10.9

Du kan oppleve redusert ytelse i Adobe-programmer under utførelse av automatiske oppgaver som ikke krever direkte brukerinngrep på Mac OS 10.9.x (Mavericks). Det kan for eksempel ta lenger tid å kjøre skript eller handlinger i Adobe Photoshop.

Løsning: Deaktiver App Nap

Deaktiver App Nap, som er en funksjon i Mac OS 10.9 (Mavericks) som reduserer strømforbruket. Den reduserer ytelsen til programmer som er skjult bak andre vinduer.

Følg disse trinnene for å deaktivere App Nap:

1. Gå til Adobe-programfilen i Finder.

2. Høyreklikk eller Command+klikk på programfilen og velg Hent info.

Velg Hent info
  3. Velg alternativet Hindre App Nap.

Velg Hindre App Nap