Finne svar på vanlige spørsmål og problemer for funksjonen Automatisk oppdatering

Automatisk oppdatering er deaktivert i preferansene

Innstillingen for aktivering av Automatisk oppdatering deaktiveres i følgende scenarier:

• Når det ikke er installert noen apper som støtter Automatisk oppdatering, på systemet ditt.
  • Når du har avinstallert alle appene som støtter Automatisk oppdatering, fra systemet ditt.

Når du har installert en app som støtter Automatisk oppdatering, aktiveres innstillingene for å aktivere Automatisk oppdatering.

Automatisk oppdatering er ikke tilgjengelig under Behandle alternativer for en app

Alternativet for å oppdatere en individuell app automatisk vil ikke være tilgjengelig med mindre du velger Aktiver automatisk oppdatering i Preferanser. Når du velger alternativet for å aktivere Automatisk oppdatering i Preferanser, vil alternativet for å administrere Automatisk oppdatering for enkelte apper være tilgjengelig.

Automatisk oppdatering slås av når en app blir installert eller avinstallert

Automatisk oppdatering slås av i følgende scenarier for å forhindre at eldre versjoner av appene dine fjernes.

• Når det er installert to versjoner av appen på systemet ditt og du avinstallerer den nyere versjonen.

uninstall-newer-version
  • Når du installerer en oppdatering for en eldre versjon av en app.

install-older-patch-version
  • Når du installerer den eldre versjonen av en app.

install-older-full-version