Feil: Syntaksfeil i alternativ på kommandolinjen

Problem

Du ser følgende feilmelding hvis du prøver å installere Creative Cloud-skrivebordsappen:

Syntaksfeil i alternativ på kommandolinjen. Skriv Command/? for å få hjelp.

Løsning

Dette problemet oppstår hvis du installerer Creative Cloud-skrivebordsappen i Windows med et brukernavn som inneholder dobbeltbyte-tegn. Du finner ut hvordan du løser dette problemet ved å lese avsnittet Jeg vil løse det selv i denne Microsoft-artikkelen.