Creative Cloud for skrivebord krasjer ved oppstart

Når du starter Creative Cloud for skrivebord på Mac OS, krasjer det umiddelbart.

For å løse dette problemet, prøver du følgende løsninger i rekkefølge:

Løsning 1: Deaktiver Safari-utvidelser

1. Start Safari.

2. Velg Safari > Preferanser > Utvidelser.

3. Deaktiver alle utvidelsene.

4. Start Creative Cloud for skrivebord.

5. Hvis trinnene over ikke løser problemet, gå til /Library/Input Managers (eller ~ /Library/Input Managers), slett alt innhold til stede i mappen, og start Creative Cloud for skrivebord.

Løsning 2: Gi full tillatelse til Bibliotek-mappen

1. I Finder velger du Gå > Gå til mappe og skriv /Library.

2. Kontrollklikk på mappen og velg Hent info.

3. Utvid delen for deling og tillatelser.

4. Klikk på låseikonet i nedre høyre hjørne. Angi administratorbrukernavnet og -passordet når du blir bedt om det, og klikk OK.

5. Gi deg selv lese- og skrivetillatelser i mappen.

6. Klikk på tannhjulet og velg Bruk på vedlagte element. Lukk dialogboksen Få info.

7. I Finder, velg Gå > Gå til mappe, skriv ~/Library, og gjenta trinn 2 til 6.

8. Start Creative Cloud for skrivebord.

Løsning 3: Aktiver og logg på som rotbruker

Aktiver og logg på som rotbruker og prøv å starte Creative Cloud for skrivebord. For mer informasjon, se Aktivere og bruke rotbrukeren i OS X.