Creative Cloud-skrivebordsappen krasjer ved oppstart

Når du starter Creative Cloud-skrivebordsappen på macOS, krasjer den umiddelbart.

For å løse dette problemet, prøver du følgende løsninger i rekkefølge:

Løsning 1: Deaktiver Safari-utvidelser

1. Start Safari.

2. Velg Safari > Preferanser > Utvidelser.

3. Deaktiver alle utvidelsene.

4. Start Creative Cloud-skrivebordsappen.

5. Hvis trinnene over ikke løser problemet, går du til /Bibliotek/Input Managers (eller ~ /Bibliotek/Input Managers) og sletter alt innholdet i mappen. Deretter starter du Creative Cloud-skrivebordsappen på nytt.

Løsning 2: Gi full tillatelse til Bibliotek-mappen

1. I Finder velger du Gå > Gå til mappe og skriv /Library.

2. Kontrollklikk på mappen og velg Hent info.

3. Utvid delen Deling og tillatelser.

4. Klikk på låsikonet nederst til høyre på skjermen. Angi administratorbrukernavnet og -passordet når du blir bedt om det, og klikk på OK.

5. Gi deg selv lese- og skrivetillatelser i mappen.

6. Klikk på girikonet og velg Bruk på vedlagt element. Lukk dialogboksen Hent info.

7. I Finder, velg Gå > Gå til mappe, skriv ~/Library, og gjenta trinn 2 til 6.

8. Start Creative Cloud-skrivebordsappen.

Løsning 3: Aktiver og logg på som rotbruker

Aktiver og logg på som rotbruker og prøv å starte Creative Cloud-skrivebordsappen. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du  Aktivere og bruke rotbrukeren i OS X.