Når du prøver å installere Creative Clouds skrivebordsapp på Mac, slutter installasjonsprogrammet å respondere og installasjonsskjermen for Creative Clouds skrivebordsapp forsvinner.

Løsning 1 - Gi riktige tillatelser til/tmp-mappe

Problemet skjer når du ikke har riktige tillatelser på /tmp-mappe. Følg disse trinnene for å gi tillatelser til /tmp-mappen:

1. Naviger til Gå > Verktøy og åpne Terminal.

2. Skriv følgende kommando og trykk på returtasten.

sudo chmod 1777 /tmp

3. Skriv inn passordet og trykk på tilbake.

Riktige tillatelse er nå satt opp på /tmp-mappen. Prøv å installere skrivebordsprogrammet Creative Cloud på nytt.

Løsning 2 - Deaktiver systemintegritetsbeskyttelse (SIP)

Hvis trinnene over ikke løser problemet, deaktiver SIP på systemet ved å følge trinnene nevnt nedenfor:

1. Slå på eller start Mac på nytt og hold nede Kommando-Rumiddelbart på tastaturet for å starte gjenopprettelsesmodus. Slipp når du ser Apple-logoen.

2. Naviger til Gå > Verktøy og åpne Terminal.

3. Skriv følgende kommando og trykk på returtasten.

csrutil disable

4. Start datamaskinen på nytt i modusen Normal.

5. Følg trinnene i løsning 1 for å gi riktige tillatelser til /tmp-mappe.