Følgende CC-apper støtter Mac OS X 10.6.8 og senere:

• Adobe Muse
  • Extension Manager
  • InCopy
  • InDesign

Se Tech specs for informasjon om minimum systemkrav for CC-skrivebordsappene.

Adobe har utført begrenset testing på enkelte CC-skrivebordsapper på Mac OS X 10.6.8. følgende apper kan være kompatible med Mac OS X 10.6.8, men forventes å ha problemer med funksjoner og funksjonalitet:

• Audition
  • Bridge
  • Dreamweaver
  • Edge Animate
  • Flash Professional
  • Photoshop

Gå gjennom listen over Kjente problemer for mer informasjon om kompatibilitet for produktene ovenfor med Mac OS X 10.6.

Audition

Dynamisk Kobling-funksjonen fungerer ikke på 10.6.8. Hvis Aktiver DLMS-innstillingen er aktivert, prøver Audition å starte DLMS ved oppstart, eller når man prøver å åpne en fil som krever DLMS. Et tidsavbrudd oppstår og et varsel vises som indikerer at DLMS-prosessen ikke kan brukes.

Bridge

Avspilling av video-/lyd-formater som DLMS støtter er deaktivert på Mac OS X 10.6.

Dreamweaver

Eiendomsnavn som er listet i doble linjer inne i CSS Designer-panelet vises ikke fullstendig hvis bredden på ruten er redusert i størrelse.

Edge Animate

Ingen kjente problemer.

Flash Professional

• Bildeeksport krasjer.
  • Det er noen kjente problemer med fargevelgeren og farge-/fargekart-panelene. Riktig farge velges ikke på scenen i enkelte tilfeller.
  • AME er ikke støttet, så Eksporter Video-arbeidsflyten fungerer ikke.
  • AIR Publishing har problemer på 10.6 Simulator og feilsøking fungerer ikke.
  • Det er midlertidige problemer rundt Code Hinting & Publishing.
  • Det kan være enkelte problemer med "Åpne i Bro" og "Start og Rediger" i andre app-arbeidsflyter (Photoshop, Dreamweaver).

InCopy

Et krasj oppstår når du klikker på et farget meny-element hvis det meny-elementet åpner en dialogboks i operativsystemet.

InDesign

• Adobe Media Encoder er ikke støttet på 10.6. En advarsel vises om at det ikke er støttet, og Adobe Media Encoder starter ikke.
  • Et krasj oppstår når du klikker på et farget meny-element hvis det meny-elementet åpner en dialogboks i operativsystemet.

Photoshop

• Videofunksjoner er deaktivert i Mac OS X 10.6.
  • Feil vises når du velger Photoshop 14.2, når den kjører i Mac OS X 10.6.x.
  • PhotoShop krasjer når du oppretter en Photomerge og har Geometrid Distortion Correction valgt i Mac OS X 10.6.