alert-42x41

Dette problemet er fikset. Oppdater til den nyeste versjonen av Creative Cloud Packager for å motta feilrettingen.

Problem

Når du distribuerer en nylig opprettet eller modifisert Creative Cloud Mac-pakke til et klientsystem som ikke er koblet til Internett, vil pakke mislykkes.

På grunn av en nattutgivelse, vil alle pakker i Creative Cloud etter 13. januar 2015 , nye og redigerte som er distribuert til frakoblede Mac-systemer, feile. En delt komponent som Creative Cloud Packager bruker har blitt endret. I stedet for å bruke lokale filer lagret i pakken, prøver Creative Cloud Packager og nå ut til Internett for å laste ned disse filene. Når en Internett-tilkobling ikke er tilgjengelig, vil pakken mislykkes hver gang.

Påvirkede parter

Creative Cloud Packager Mac-kunder som oppretter nye pakker eller har oppdatert eksisterende pakker siden 13. januar 2015.

Ikke påvirket

• Windows-brukere: Personer som bruker Creative Cloud Packager på Windows er upåvirket
  • Eksisterende pakker som ikke er modifisert på eller etter 13. januar 2015: Eksisterende pakker som var opprettet/modifisert med CCP før 13. januar 2015 er ikke påvirket.
  • Klientsystemer på nett: Kunder som har klientsystemer på nett, selv om at de har opprettet eller redigert pakker siden 13. januar 2015, er ikke påvirket.

Oppløsning: Gjeldende status

Adobe rullet ut feilrettingen i Creative Cloud Packager 1.8-utgivelsen torsdag 15. januar 2015 (tidligere fastsatt til mandag 20. januar 2015).

Mottar feilrettingen

Oppdater til den nyeste versjonen for å motta feilrettingen. Så snart du logger på Creative Cloud Packager, blir du bedt om å oppdatere.

Hold deg oppdatert

Du kan holde deg oppdatert med å overvåke denne siden eller ressursene listet under.