Fatal feil 123 under nedlasting

Under installasjon av en Creative Cloud-app på Mac OS mislykkes installasjonen med følgende feilmelding:

"Feil «123» oppsto under nedlasting"

Avslutningskode 123 feilmelding

Løsninger

Oppgrader til den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

For å oppdatere til skrivebordsprogrammet Adobe Creative Cloud versjon 3.7.5.291, eller nyere, fjern skrivebordsprogrammet Creative Cloud ved å bruke skrivebordsprogrammet Creative Cloud sin avinstallasjonsfunksjon. Etter du fjerner den, kan du laste ned og installere den gjeldende versjonen av skrivebordsprogrammet Creative Cloud.

Merk:

Hvis du mottar en melding som sier at du ikke kan avinstallere skrivebordsprogrammet Creative Cloud fordi den brukes av andre programmer, bruker du avinstallasjonsprogrammet og ikke skrivebordsprogrammet Creative Cloud sin avinstallasjonsfunksjon. Last ned og kjør skrivebordsprogrammet Creative Cloud sin avinstallasjonsfunksjon i steden.

Prøv en annen nedlastingslenke

Hvis løsningen ikke løser problemet, kan du præve å laste ned programmet direkte. Du må skrive inn Adobe-ID og passord for å få tilgang til siden.