Feil ved installasjon av tilleggsprogrammer

Installasjonen mislykkes når du prøver å installere tilleggsprogrammer for Creative Cloud-produkter. Du ser en feilmelding som sier at tilleggsprogrammet ikke er kompatibelt med Adobe-programmer.

Meldingen «Installasjon av tilleggsprogram mislyktes»

Løsninger

Prøv disse løsningene:

1. Sjekk kompatibiliteten til programtillegg med Creative Cloud-produkter

Har du en favorittplugin fra en eldre versjon av Creative Cloud som du gjerne vil bruke? Se om det finnes en oppdatert versjon på siden for Adobe-tillegg (eller nettstedet til tredjepartsutvikleren av pluginer).

2. Bruk en annen nettleser

Ofte er den enkleste måten å løse nedlastingsproblemer på å prøve en annen nettleser. Prøv f.eks. Firefox dersom du bruker Internet Explorer på Windows. Prøv Safari dersom du bruker Firefox på macOS.

3. Start Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på nytt

Logg av og logg på igjen i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. For informasjon, se Logge på og logge av for å deaktivere Creative Cloud-appen.

4. Sørg for at tilleggsprogrammet er tilgjengelig i skrivebordsprogrammet til Creative Cloud

En vellykket installasjon av et tilleggsprogram som er kompatibelt med en Creative Cloud-applikasjon vises i skrivebordsprogrammet for Creative Cloud.

1. Kontroller at installasjonen av tilleggsprogrammet ditt står oppført under Aktivitetsstrøm-delen av Hjem-fanen.
  2. Start applikasjonen på nytt.

5. Start Adobe-programmet på nytt

Lukk Adobe-applikasjonen og start den på nytt.

6. Avinstaller programmet, og installer det deretter på nytt

Denne løsningen er for andre produkter enn Dreamweaver CC og Flash Pro CC. For disse to produktene fortsetter du å bruke tidligere versjoner til en rettelse er tilgjengelig.

Merk:

Denne løsningen fungerer i de fleste tilfeller. Hvis den ikke fungerer for deg, bruker du den tidligere versjonen av produktet til en rettelse er tilgjengelig.

1. Avinstaller Creative Cloud-produktet du ønsker å installere tilleggsprogrammene for. Se Avinstallere eller fjerne Creative Cloud-programmer for mer informasjon.

2. Start datamaskinen på nytt.

3. Installer Creative Cloud-produktet på nytt. For mer informasjon, se Laste ned og installere Creative Cloud-programmer