Denne siden beskriver trinnene for å sende en e-postmelding for tilbakestilling av passord til en Enterprise ID-bruker ved hjelp av Admin Console.

Objektiv

Send en e-postmelding for tilbakestilling av passord til en Enterprise ID-bruker fra Adobe Admin Console.

Trinn

1. Logg på Adobe Admin Console som systemadministrator.

2. Naviger til Brukere og klikk på navnet til brukeren fra listen over brukere.

user-list-entry
  3. Klikk på Send e-postmelding for tilbakestilling av passord under Brukerdetaljer.

user-details01