Send e-postmelding for tilbakestilling av passord til en Enterprise ID-bruker

Denne siden beskriver trinnene for å sende en e-postmelding for tilbakestilling av passord til en Enterprise ID-bruker ved hjelp av Admin Console.

Objektiv

Send en e-postmelding for tilbakestilling av passord til en Enterprise ID-bruker fra Adobe Admin Console.

Trinn

1. Logg på Adobe Admin Console som systemadministrator.

2. Naviger til Brukere og klikk på navnet til brukeren fra listen over brukere.

3. Klikk på Send e-postmelding for tilbakestilling av passord under Brukerdetaljer.