Bruk følgende trinn for å få de nyeste feilløsningene og forbedringene i Remote Update Manager:

1. Last ned nyeste RUM fra ett av følgende steder:

2. Overskriv eksekverbar RUM på følgende plasseringer av maskinen:

• På CCP-installasjonsplass (for pakker som skal opprettes i fremtiden):
      • Windows: C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\CCP\utilities\RemoteUpdateManager
      • Mac: /Applications/Utilities/Adobe\ Application\Manager/CCP/utilities/RemoteUpdateManager

Når du overskriver RUM som er eksekverbar, inneholder alle nye pakker som opprettes ved hjelp av CCP nyeste RUM og distribueres på klientdatamaskinene.

Merk:

Du kan også anvende nyeste RUM på en maskin ved å opprette og anvende en enkelt Creative Cloud-programpakke.