Du ser følgende feilmelding når du installerer Adobe Creative Cloud-appen:

Finner ikke /tmp-systemmappen. Kontroller at mappen finnes før du fortsetter med installasjonen.

tmp_missing_error

Løsning

Løsning 1: Opprett /tmp-mappen manuelt

1. Åpne Finder og klikk på > Gå til mappe.

2. Skriv inn /privat og klikk på .

3. Opprett en ny mappe og endre navnet til tmp. Navnet på mappen skiller mellom store og små bokstaver.

4. Installer Creative Cloud-appen

Løsning 2: Opprett den manglende /tmp-systemmappen på nytt ved å reparere diskrettigheter

1. Gå til Programmer > Verktøy > Diskverktøy.

2. Velg disken du vil reparere, fra sidefeltet.

3. Klikk på Førstehjelp og deretter på Kjør.

4. Start systemet på nytt.

5. Installer Creative Cloud-appen