Acrobat starter ikke etter installasjon som en del av en CS6-pakke

Det skjer ingenting når du starter Acrobat flere dager etter du installerte detsom en del av en CS6-pakke.

Viktig: Gjennomfør løsningen nedenfor i samme rekkefølge som angitt. Ikke gå videre hvis en av løsningene løser problemet.

Løsning 1: Installer rettingen for Acrobat som ble installert som en del av CS6 (bare Windows)

1.   Logg på Windows-datamaskinen som administrator.

2.   Klikk på følgende kobling for å laste ned rettingsfilen:

Last ned

3.Klikk på Åpne når du blir bedt om det.

Klikk på Åpne

4.   Pakk ut filen. Den kan bli plassert på forskjellige steder, avhengig av operativsystemet og verktøyet som brukes til å laste ned filen.

5.   Dobbeltklikk på den utpakkede filen Acrofix.exe for å kjøre den.

6.   Hvis problemet løses når filen kjøres, lukkes ledetekstvinduet automatisk.

7.   Start Acrobat etter at filen er kjørt.

Løsning 2: Installer rettingen for Acrobat som ble installert som en del av CS6, fra et ledetekstvindu (bare Windows)

1. Kjør Ledetekst som Administrator.

2. Gå til plasseringen til hurtigreparasjonsfilen som ble pakket ut i Løsning 1 (trinn 4).

3. Skriv inn Acrofix.exe for å kjøre filen.

4. Hvis problemet løses når filen kjøres, vises Exit Code:0 i ledetekstvinduet.

Adobe Acrofix.exe kjøres i et ledetekstvindu

5. Start Acrobat etter at filen er kjørt..

Løsning 3: Aktiver Acrobat på nytt med et annet CS6 Suite-produkt

Viktig: Kontroller at du er tilkoblet Internett før du utfører følgende instruksjoner. Velg ett av følgende produkter når du blir bedt om å starte et CS6 Suite-produkt: Photoshop, After Effects, Adobe Premiere Pro, InDesign, Flash Professional, Illustrator eller Dreamweaver.

1. Start et CS6 Suite-produkt.
  2. Velg Hjelp> Deaktiver. Følg instruksjonene på skjermen for å deaktivere.
  3. Lukk programmet.
  4. Start det samme CS6 Suite-produktet på nytt.
  5. Godta sluttbrukeravtalen.
  6. Logg på med Adobe-ID-en for å registrere prøveversjonen.
  7. Start programmet på nytt.
  8. Klikk Lisensier denne programvaren i dialogboksen Prøveversjon.
  9. Logg på med Adobe-ID-en for å registrere.
  10. Oppgi ditt CS6-serienummer.
  11. Klikk på Neste.
  12. Avslutt programmet.
  13. Start Acrobat X.

Adobe anbefaler at du installerer alle tilgjengelige oppdateringer for CS6-programmene og Adobe Application Manager.