Feilen "Aktiveringsserveren er utilgjengelig: Aktiveringen var mislykket ..."

Får du en "Aktiveringsserveren er utilgjengelig"-feilmelding når du starter en CS2-app? Adobe har deaktivert aktiveringsserveren for CS2-produkter, inkludert Acrobat 7 og Audition 3, på grunn av et teknisk problem. (Les denne forumdiskusjonen for en komplett liste over påvirkede apper.)

CS3 eller Acrobat 8

Får du en feil med aktivering eller tilkobling i et CS3- eller Acrobat 8-program? Se Feil med aktivering eller tilkobling | CS3, Acrobat 8.

Løsning: Avinstaller CS2-versjonen og installer en versjon som ikke krever aktivering.

CS2-programmer krever aktivering for å kjøre. Avinstaller det eksisterende CS2-programmet og installer en spesiell versjon som ikke krever aktivering, for å kjøre et CS2-program. Du kan ikke bruke de orginale platene for å installere på nytt.

Merk:

Adobe støtter ikke lenger CS2-apper, som ble lansert i 2005. Adobe anbefaler på det sterkeste mot å kjøre utdatert programvare som ikke støttes.

Aktiveringsserveren er utilgjengelig

Slik installerer du

Følg disse trinnene for å laste ned og installere versjoner av CS2, CS2-programmer, Acrobat 7 eller Audition 3 som ikke krever aktivering.

1. Avinstaller eksisterende CS2-programmer.

Hvis du har CS2, CS2-programmer, Acrobat 7 eller Audition 3 installert på datamaskinen, avinstaller dem.

Merk: Forsikre deg om at alle programmer i pakken er avinstallert, hvis du installerte CS2.

Windows

• Klikk Start, klikk Kontrollpanel, og så dobbeltklikk Legg til eller fjern programmer. Velg CS2-programmet som skal avinstalleres og klikk Fjern.

Mac OS

• Dra app-mappene til papirkurven. Søk på harddisken etter flere CS2-komponenter og slett dem. Komponentene til f.eks Photoshop CS2 er på følgende plassering:
    • Applications/Adobe Photoshop CS2
    • Users/[brukernavn]/Library/Preferences/Adobe Photoshop CS2 Settings
    • Users/[brukernavn]/Library/Preferences/Adobe Photoshop CS2

2. Last ned og installer CS2-programmer.

Serienummer som ble oppgitt som del av nedlastningen kan kun brukes dersom CS2, CS2-programmer, Acrobat 7 eller Audition 3 ble kjøpt på lovlig vis.

1. Sørg for at datamaskinen oppfyller disse systemkravene:

• Mac OS X 10.2.8–10.3.8. PowerPC® G4 eller G5-prosessor
    • Microsoft® Windows® 2000 / Windows XP. Intel® Pentium® III- eller 4-prosessor
  2. Logg på med Adobe-ID (som regel e-postadressen din) og passord. Hvis du ikke har en Adobe-ID, klikker du på Få en Adobe-ID.